Update 01. feb 2021: Da FixPhone er et serviceværksted med ind- & udlevering af enheder til reparation, er vi ikke omfattet af detailhandlens nedlukning. Alle vores værksteder har åbent med almindelige åbningstider.

Moto G7 Plus reparation

Vi er eksperter i Moto G7 Plus reparation, og har 2 års reparationsgaranti. 

Uanset om din skærm er smadret, batteriet hurtigt løber tør for strøm, mikrofonen eller højtaleren ikke virker eller andet, så kan vi hjælpe. 

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

ReparationPris
Skærm, original kvalitet995,-
Batteri595,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Moto G7 Plus reparation

  Vi kan typisk reparere alt, og der er sikkert ikke en skade, vi ikke har set. Om din højtaler er i gået i stykker, din mikrofon ikke virker, der er softwarefejl eller noget helt fjerde, så har vi erfaringen og ekspertisen til at reparere din mobil. Hvis ikke din pris fremgår af ovenstående liste, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på din Motorola reparation.

  Service er i højsæddet hos os, og vi er Danmarks bedst bedømte mobilreparatører. Du kan se hvad tidligere kunder har sagt om vores service her på Trustpilot.

  Moto G7 Plus skærm og batteri

  De fleste har prøvet, at batteriet ikke holder på strømmen, eller at skærmen har fået et slag og er flækket eller smadret. Vi er  eksperter i Moto G7 Plus reparation, og har skiftet utallige Motorola batterier og skærme. Det er de to typer reparationer, som vi oftest ser. Vi kan oftest klare disse reparationstyper på under 60 min., og ofte på kun 15 min.

  Kontakt os

  Vores kundeserviceafdeling sidder klar til at besvare din henvendelse alle hverdage fra kl. 10-17.30 og lørdag fra kl. 10-15. Du kan også reservere tid til din Motorola reparation i bookingsystemet her på siden. Vores butikker findes i Helsingør, Hillerød og Roskilde.