Update 01. feb 2021: Da FixPhone er et serviceværksted med ind- & udlevering af enheder til reparation, er vi ikke omfattet af detailhandlens nedlukning. Alle vores værksteder har åbent med almindelige åbningstider.

Moto G7 Play reparation

Vi er eksperter i Moto G7 Play reparation, og har 2 års reparationsgaranti. 

Uanset om din skærm er i gået i stykker, batteriet sluger strømmen, der er softwarefejl, væskeskade eller noget helt andet, så kan vi hjælpe. 

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Vi er nemlig også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

ReparationPris
Skærm, original kvalitet795,-
Batteri595,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Vi er eksperter i Moto G7 Play reparation

  Står du i den uheldige situation, at din Motorola volder dig tekniske problemer? FixPhone står klar til at hjælpe dig, uanset om det er din skærm, lydknapper, kamera eller andet der skal skiftes. Vores kyndige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig hurtigst muligt. Du kan med fordel bestille en tid via vores online booking. Priser på forskellige reparationstyper findes ovenfor. Skulle du ikke finde den, som du søger, kan du kontakte os. Der er nemlig stort set ingen reparationer, som vi ikke udfører. Vi er Danmarks bedst bedømte (Truspilot), og med 10 års erfaring garanterer vi, at alle vores teknikkere udfører arbejdet korrekt.

  Originale reservedele til Motorola

  Vi har altid originale reservedele på lager, og kan derfor oftest reparere din mobil med det samme. Derudover medfører de originale reservedele, at du ikke skal bekymre dig om hvorvidt din garanti bliver ugyldiggjort. Du kan derfor indlevere din Motorola i en af vores butikker, i RoskildeHelsingør og Hillerød, og så afhjælper vi problemet, mens du nyder en kop kaffe i ventelokalet eller går en lille tur.

  Hvorfor kan min G7 Play ikke tænde?

  Nogle gange står man i den uheldige situation, at man ikke ved hvad problemet med telefonen er. Her kan du altid komme ned i vores butikker i Roskilde, Hillerød eller Helsingør, og så står vores personale klar til at hjælpe dig med at finde problemet. Det er altid billigt, og vi fikser typisk hurtigt problemet. Vores teknikkere har over et årtis erfaring i branchen, så de kan stort set altid finde ud af, hvad problemet er og fikse det. Vores teknikkere er selvfølgelig autoriserede, så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt de volder mere skade på din enhed. Kontakt os, så vi kan få din Motorola op og køre igen.

  Min skærm er ødelagt

  Så er du landet det helt rigtige sted. Vi er ikke i tvivl om, at vi leverer den bedste reparation. Hos FixPhone kan du også være helt sikker på, at din enhed bliver forseglet igen efter skærmreparation, så enheden beholder sin IP-certificering. Desuden har vi 2 års reparationsgaranti.

  Er der lang ventetid?

  Vi har hos FixPhone åbent fra mandag-lørdag. Det gør, at vi altid hurtigt kan finde en tid til dig. Du kan nemt bestille en tid til en reparation her på vores side, så du ved lige præcist hvornår din Mobil bliver fikset. Da vi er blandt Danmarks bedste i branchen, har vi stor efterspørgsel. Vi råder derfor altid vores kunder til at bestille en tid på forhånd, så du ikke kommer ned i vores butik forgæves. Vores online booking system er meget nemt og overskueligt. Hvis du har nogle problemer, kan du altid ringe eller skrive til os på mail eller på Facebook.