COVID-19 status: FixPhone holder åbent i alle vores butikker. Vi følger selvfølgelig regeringens anbefalinger, og der er bl.a. stillet håndsprit til rådighed for alle kunder og besøgende. Vi spritter alle enheder af inden udlevering. Vi glæder os til at tage imod jer. 

Moto G6 reparation

Vi er eksperter i Moto G6 reparation, og har 2 års reparationsgaranti. 

Uanset om din skærm er i gået i stykker, batteriet sluger strømmen, der er fejl på printet (bundkort), væskeskade eller noget helt andet, så kan vi hjælpe. 

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Vi er nemlig også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

ReparationPris
Skærm, original kvalitet699,-
Batteri499,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning199,-

Bestil tidMoto G6 reparation

Er din mobilskærm smadret, mikrofon ødelagt, højtaler uden lyd eller andet, så er vi heldigvis eksperter i Moto G6 reparation. Hos Fixphone finder du Danmarks bedste mobilreparatører af smartphones, og vi er glade og stolte over vores mange gode anmeldelser på Trustpilot, som taler sit tydelige sprog.

Skærmen, batteri og andre reparationer 

Hvis du har været så uheldig at tabe din Moto G6, og skærmen er ødelagt, eller hvis dit batteri hurtigt dør, kan vi hurtigt og billigt hjælpe dig. Ofte klares reparationer som denne på mellem 30-60 min, og så kan du komme videre med din dag. Vi har reparationsgaranti på 2 år

Du kan også bestille tid i bookingsystemet ovenfor.

Kontakt os

Vores kundeserviceafdeling sidder klar til at besvare din henvendelse i vores åbningstid hver mandag-fredag fra klokken 10-17.30 og om lørdagen fra klokken 10-15.

Vi er også på Facebook, hvor vi også sidder klar til at besvare din henvendelse.