Update 01. feb 2021: Da FixPhone er et serviceværksted med ind- & udlevering af enheder til reparation, er vi ikke omfattet af detailhandlens nedlukning. Alle vores værksteder har åbent med almindelige åbningstider.

Moto G6 Plus reparation

Vi er eksperter i Moto G6 Plus reparation, og har 2 års reparationsgaranti. 

Uanset om din skærm er i gået i stykker, batteriet sluger strømmen, der er fejl på printet (bundkort), væskeskade eller noget helt andet, så kan vi hjælpe. 

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Vi er nemlig også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

ReparationPris
Skærm, original kvalitet795,-
Batteri495,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Moto G6 Plus reparation

  Din mobilskærm er smadret, mikrofon ødelagt, højtaler uden lyd, batteri er dårligt eller andet, så er vi heldigvis eksperter i Moto G6 Plus reparation. Hos Fixphone finder du Danmarks bedste mobilreparatører af smartphones, og vi er glade og stolte over vores mange gode anmeldelser på Trustpilot.

  Skærmen, batteri og andre reparationer 

  Hvis du har været så uheldig at tabe din Moto G6 Plus, og skærmen er ødelagt, eller hvis dit batteri hurtigt dør, kan vi hurtigt og billigt hjælpe dig. Ofte klares reparationer som denne på under 60 min, og så kan du komme videre med din dag. Vi har reparationsgaranti på 2 år.

  Vi er et walk-in værksted, så du er altid velkommen til at kigge ind uden forudgående aftale. Du kan også bestille tid i bookingsystemet ovenfor.

  Kontakt os

  Vores kundeserviceafdeling sidder klar til at besvare din henvendelse i vores åbningstid hver mandag-fredag fra klokken 10-17.30 og om lørdagen fra klokken 10-15. Vi besvarer også hendvendelser på Facebook.