Update 01. feb 2021: Da FixPhone er et serviceværksted med ind- & udlevering af enheder til reparation, er vi ikke omfattet af detailhandlens nedlukning. Alle vores værksteder har åbent med almindelige åbningstider.

Moto E6 Play

Vi er eksperter i Moto E6 Play reparation, og har 2 års reparationsgaranti. 

Uanset om din skærm er smadret, batteriet dårligt, der er fejl på bundkortet, væskeskade eller en anden reparation, så kan vi hjælpe. 

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Vi er nemlig også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

ReparationPris
Skærm, original kvalitet895,-
Batteri495,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Moto E6 Play reparation

  Har du været uheldig og fået smadret skærmen, ødelagt mikrofonen, ingen lyd i højtaleren eller andet, så er vi heldigvis eksperter i Moto E6 Play reparation. Hos Fixphone finder du Danmarks bedste mobilreparatører af smartphones, og vi er glade og stolte over vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. Vores teknikere er alle certificerede og uddannede i smartphone reparationer.

   

  Hvis skærmglasset er smadret

  Hvis du har været så uheldig at tabe din Moto E6 Play, og skærmen er knust, kan vi hurtigt og billigt skifte denne for dig. Ofte klares en reparation som denne på kun 30-60 min. Imens kan du nyde en kop kaffe eller gå en tur i de hyggelige gågader, hvor vi har beliggenhed. Vi bruger kun de bedste skærme på markedet og sammenlagt med vores fordelsagtige reparationsgaranti på 2 år, gør at du trygt kan overlade din reparation til os.

   

  Batteriet løber hurtigt tør for strøm

  Hvis du oplever at batteriet ikke holder på strømmen, og aflades hurtigere en da den var spritny, kan man heldigvis let ændre på dette med et hurtigt og billigt batteriskifte. Vi skifter flere batterier dagligt, og det er en sikker proces, som oftest klares på stedet. Vi har oftest batterier på lager, så du kan kigge ind, når det passer dig, og så skifter vi batteriet med det samme. Du kan også bestille tid i bookingsystemet ovenfor.

   

  Andre typer Moto E6 Play reparationer

  Vi kan reparere alt uanset skadetype og omfang, så om din skærm er i gået i stykker, der er fejl på printet (bundkort), væskeskade eller noget helt fjerde, så har vi ekspertisen til at reparere din telefons skade. Hvis ikke din reparation fremgår af ovenstående liste, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

   

  Kontakt os

  Vores kundeserviceafdeling sidder klar til at besvare din henvendelse i vores åbningstid hver mandag-fredag fra klokken 10-17.30 og om lørdagen fra klokken 10-15. Du kan også reservere tid til din reparation igennem vores online bookingsystem her på siden. På den måde er du sikker på at der er en tekniker ledig når du kommer forbi butikken, og du undgår derfor unødvendig ventetid.

  Vi er også på Facebook, hvor vi også sidder klar til at besvare din henvendelse.