Update 01. feb 2021: Da FixPhone er et serviceværksted med ind- & udlevering af enheder til reparation, er vi ikke omfattet af detailhandlens nedlukning. Alle vores værksteder har åbent med almindelige åbningstider.

Moto E5 reparation

Vi er eksperter i Moto E5 reparation, og har 2 års reparationsgaranti. 

Uanset om din skærm er i gået i stykker, batteriet sluger strømmen, der er fejl på printet (bundkort), væskeskade eller noget helt andet, så kan vi hjælpe. 

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Vi er nemlig også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

ReparationPris
Skærm, original kvalitet595,-
Batteri495,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Moto E5 reparation

  Vi har over 10 års erfaring med mobil reparationer, og alle vores teknikere er certificerede og uddannede i smartphone reparationer. Vi tilbyder desuden 2 års reparationsgaranti. Det bedste er, at vi ikke behøver at sige det selv, da vi takket være vores kunder, har fået fantastiske anmeldelser på Trustpilot. Hvis du, ligesom vores mange tidligere kunder, har oplevet at batteriet ikke holder på strømmen, skærmen er flækket eller smadret, mikrofonen ødelagt, at højtaleren ikke virker eller noget helt andet, så er vi heldigvis eksperter i Moto E5 reparation.

  Hvis din Moto E5 skærm er smadret

  Hvis du har været så uheldig at tabe din Moto E5, og skærmen er ødelagt, flækket, gået i sort eller lignende, kan vi hurtigt og billigt skifte skærmen for dig. Så er din mobilskærm som ny igen. Vi bruger de bedste skærme på markedet, og du kan derfor trygt overlade din telefon til os.

  Batteriet holder ikke på strømmen

  Hvis dit Motorola batteri hurtigt løber tør for strøm, kan man heldigvis let ændre på dette med et hurtigt og billigt batteriskifte. At skifte batterier, er noget af det, som vi oftest foretager, og det kan oftest klares med det samme. Vi har nemlig oftest batterier til alle mobiler på lager, så du kan kigge forbi, når det passer dig, og så skifter vi batteriet på stedet. Alle vores batterier er af bedste kvalitet, så du får et batteri, der holder i lang tid.

  Andre typer Moto E5 reparationer

  Vi kan typisk reparere alt uanset skadetype og omfang, så om din højtaler er i gået i stykker, din mikrofon ikke virker, der er softwarefejl eller noget helt fjerde, så har vi ekspertisen til at reparere din telefons skade. Der findes stort set ikke en skade vi ikke har set. Hvis ikke din pris fremgår af ovenstående liste, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på din Motorola reparation.

  Kontakt os

  Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling, som sidder klar til at besvare din henvendelse. Du kan også reservere tid til din Motorola reparation igennem vores online bookingsystem her på siden. På den måde er du sikker på at der er en tekniker ledig når du kommer forbi butikken, og du undgår derfor unødvendig ventetid. Vi har værksteder i alle vores butikker, som ligger i Helsingør, Hillerød og Roskilde.