Update 01. feb 2021: Da FixPhone er et serviceværksted med ind- & udlevering af enheder til reparation, er vi ikke omfattet af detailhandlens nedlukning. Alle vores værksteder har åbent med almindelige åbningstider.

Moto E5 Plus reparation

Vi er eksperter i Moto E5 Plus reparation, og har 2 års reparationsgaranti. 

Uanset om din skærm er i gået i stykker, batteriet sluger strømmen, der er fejl i softwaren, væskeskade eller noget helt andet, så kan vi hjælpe. 

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Vi er nemlig også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

ReparationPris
Skærm, original kvalitet595,-
Batteri495,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Moto E5 Plus reparation

  Det bedste er, at vi takket være vores kunder, har fået fantastiske anmeldelser på Trustpilot. Vi har over 10 års erfaring med smartphone reparationer, og alle vores teknikere er certificerede og uddannede i mobil reparationer. Vi tilbyder desuden altid 2 års reparationsgaranti på alle vores reparationer. Har du derfor et batteri, der ikke holder på strømmen, en skærm der er smadret, en mikrofon der er ødelagt, en højtaler der ikke virker eller noget helt andet, så er vi heldigvis eksperter i Moto E5 Plus reparation.

  Hvis din Moto E5 Plus skærm er smadret

  Alle har prøvet at tabe en telefon, og nogle gange ender det desværre med et smadret skærmglas, eller en skærm som ikke virker. Hvis uheldet har ramt din Moto E5 Plus, og skærmen er ødelagt, flækket, gået i sort eller lignende, kan vi hurtigt og billigt skifte skærmen for dig. Så er din mobil som ny igen. Vi bruger den bedste kvalitet af skærme på markedet, og du kan derfor trygt overlade din telefon til os.

  Dårligt batteri

  Hvis dit Moto E5 Plus batteri hurtigt løber tør for strøm, kan det løses med et batteriskifte. Det er hverken dyrt eller tidskrævende. At skifte batterier, er noget af det, som vi oftest klarer for vores kunder. Vi har oftest batterier til alle mobiler på lager, så du kan kigge forbi, når det passer dig, og så skifter vi batteriet på stedet. Vil du sikre dig, at vi er klar til at skifte batteri på din mobil, når det passer dig, så kan du booke tid i bookingssystemet ovenfor.

  Andre typer Moto E5 Plus reparationer

  Vi kan typisk reparere alt uanset skadetype og omfang, men skulle du ønske nærmere information eller have nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores kundeserviceafdeling sidder klar til at besvare din henvendelse.