Update 01. feb 2021: Da FixPhone er et serviceværksted med ind- & udlevering af enheder til reparation, er vi ikke omfattet af detailhandlens nedlukning. Alle vores værksteder har åbent med almindelige åbningstider.

Moto E5 Play reparation

Vi er eksperter i Moto E5 Play reparation, og har 2 års reparationsgaranti. 

Uanset om din skærm er i gået i stykker, batteriet sluger strømmen, der er fejl på printet (bundkort), væskeskade eller noget helt andet, så kan vi hjælpe. 

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Vi er nemlig også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

ReparationPris
Skærm, original kvalitet495,-
Batteri495,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Moto E5 Play reparation

  Vi har over 10 års erfaring med mobil reparationer, og alle vores teknikere er certificerede og uddannede i smartphone reparationer. Vi tilbyder desuden 2 års reparationsgaranti. Du kan se vores fantastiske anmeldelser på Trustpilot.

  Din Moto E5 Play skærm og batteri

  Hvis du, ligesom vores mange tidligere kunder, har oplevet at batteriet ikke holder på strømmen eller at skærmen er flækket eller smadret, så er vi heldigvis eksperter i Moto E5 Play reparation. Det er de to typer reparationer, som vi oftest ser. Hvis dit Motorola batteri hurtigt løber tør for strøm, kan vi løse dette med et hurtigt og billigt batteriskifte, og det kan oftest klares med det samme. Vi har nemlig oftest batterier til alle mobiler på lager. Er skærmen er smadret, flækket eller på anden måde ødelagt, kan vi hurtigt og billigt skifte skærmen for dig. Vi bruger kun de bedste skærme på markedet, og de er kvalitets-testet.

  Andre typer Moto E5 Play reparationer

  Vi kan typisk reparere alt, og der er sikkert ikke en skade, vi ikke har set. Om din højtaler er i gået i stykker, din mikrofon ikke virker, der er softwarefejl eller noget helt fjerde, så har vi erfaringen og ekspertisen til at reparere din mobil. Hvis ikke din pris fremgår af ovenstående liste, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på din Motorola reparation.

  Kontakt os

  Vores kundeserviceafdeling sidder klar til at besvare din henvendelse alle hverdage fra kl. 10-17.30 og lørdag fra kl. 10-15. Du kan reservere tid til din Motorola reparation i bookingsystemet her på siden. Vi har værksteder i alle vores butikker, som ligger i Helsingør, Hillerød og Roskilde.