Huawei P8

Har du ødelagt din Huawei P8 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Huawei P8
ReparationPris
Skærmskift, Original995,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet595,-
Batteri295,-
Bagcover, original495,-
Bagcover, kopi295,-
Ladestik395,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Service, effektivitet og gode priser

  Er nogle af de ting vi vægter højt hos Fixphone. Det betyder, at når du skal have repareret en din Huawei P8 får den bedste oplevelse. Vores medarbejdere er dygtige og hjælpsomme, vores teknikere har mange års erfaring, og vores reservedele er altid af bedste kvalitet. Du bør derfor som kunde få en god oplevelse, hvis skaden er sket, og du har behov for hjælp. Vores professionelle tilgang gør, at du med ro i sindet, kan overlade din smartphone til os, vi ved at en telefon i dag ofte kan indeholde personfølsomme oplysninger, og vi behandler derfor alle telefoner og reparationer med respekt. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde, men på trods af dette er vores priser fair. Vi ønsker, at du som kunde har alle de nødvendige informationer, og skulle du ikke have fået dem her på siden, er du velkommen til at kontakte os. Ovenfor ser du de reparationer vi hyppigst udfører på Huawei P8, en prisliste, samt en vurderet reparationstid. Vi kan lave alle reparationer, så skulle din ikke være nævnt nedenfor, så tøv ikke med at kontakte os og forhøre dig om dine muligheder. Du kan endvidere også allerede reservere tid hos en af vores teknikere i dag, på den måde kan du sikre dig en tid der passer dig.

  Batterifejl på din Huawei P8

  Det sker tit at folk henvender sig med batterifejl. Det kan være alt fra at batteriet hurtigt løber tør for strøm, det slet ikke virker, eller at oplader indgangen er i stykker. Vi har altid alle reservedele liggende til alle reparationer, så hvis du står og har behov for en udskiftning eller reparation, kan du komme i dag, og vi vil indenfor 1 time har løst dit problem. Vi har walk-in service, så du blot kan møde op i den afdeling der er tættest dig, eller du kan sikre dig hurtig betjening ved at reservere din tid i vores online bookingsystem.

  Har du fået en væskeskade?

  Sommetider sker uheldet, man taber sin smartphone i en væske, og nu vil den ikke virke. Hos os kan vores reparatører diagnosticere hvor skaden er, og dermed vejlede dig i den bedste og billigste løsning baseret på dit behov. Det betyder, at du selv kan vurdere hvorvidt skaden er værd at reparere, hvilket den ofte viser sig at være. Det er således en billig investering at gøre sig, set i forhold til at skulle investere i en hel ny Huawei.

  Minimer risiko for yderligere skader ved skærmbrud

  Har du ikke selv erfaring med udskiftning af skærme, såfremt din egen er itu, vil vi anbefale dig at bruge vores teknikere. De har mange års erfaring og utallige skærmskifte bag sig, og derfor kan de nemt og effektivt skifte skærmen på din enhed. Hvis du selv giver dig i kast med at skifte skærmen, kan du risikere at bidrage til mere skade undervejs, hvilket gør hele hændelsen langt dyrere i sidste ende. Vi anbefaler altid at du efter skærmskifte får påsat panserglas, det minimere endvidere risikoen for fremtidige brud på skærm.

  Din højtaler i din enhed skratter

  Det er irriterende hvis ikke højtaleren virker ordentligt, man kan ikke snakke i telefon uden headset, man kan ikke vise sjove videoklip til sine venner, og det er generelt bare irriterende, at ikke ens telefon virker som den skal. Vi har højtalere liggende, så vi nemt kan udskifte din, hvis behovet skulle være der.

  Hvor er vi?

  Vi er i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, og vi har åbent alle hverdage og lørdage. Vores medarbejdere er blandt Danmarks bedste, og er altid klar til at råde og vejlede dig, hvis du skulle være i tvivl om noget. Du kan altid ringe til os, maile os eller skrive til os på Facebook. Du kan også altid møde op i butikken, hvis du ønsker en mere personlig betjening.