COVID-19 status: FixPhone holder åbent i alle vores butikker. Vi følger selvfølgelig regeringens anbefalinger, og der er bl.a. stillet håndsprit til rådighed for alle kunder og besøgende. Vi spritter alle enheder af inden udlevering. Vi glæder os til at tage imod jer. 

Huawei P8 Lite

Har du ødelagt din Huawei P8 Lite og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale. Se evt. vores kunders erfaringer og anmeldelser her på Trustpilot.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Huawei P8 Lite
ReparationPris
Skærm, original895,-
Skærm, klasse A kvalitet495,-
Batteri295,-
Bagcover, original295,-
Ladestik395,-
Software195,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tidVi er Danmarks bedste

Fixphone er den bedste mobilreparatør du finder. Vores medarbejdere går langt for at give den bedste service, og vores teknikere er alle professionelle og erfarende indenfor branchen. De har alle mere end ti års erfaring med mobilreparationer, og de er dygtige, til det de gør. Står du i den uheldige situation at din Huawei P8 Lite er i stykker, og du har behov for hjælp, er vi hos Fixphone klar til hurtigt og billigt at betjene dig. Vi reparerer alle skader på under en time, med de bedste reservedele og de bedste folk til jobbet. Dette gør vi naturligvis til helt fair priser, og det er en af årsagerne til, at vores kunder er så tilfredse. Vi arbejder professionelt, så du trygt kan overlade din telefon i Fixphones kyndige hænder, da vi er klar over hvor mange personlige informationer en telefon i dag indeholder. Alt vi gør er gjort ud fra et professionelt syn, og derfor behandler vi vores reparationer med respekt. Hvis du har spørgsmål, du ikke har fået besvaret her på siden, er du altid velkommen til at henvende dig til os, og vi vil med glæde altid hjælpe og vejlede dig. Vi udfører alle reparationer, så fremgår din ikke af ovenstående prisliste, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også reservere din tid online i dag, og bestemme den tid der passer dig bedst.

Skærmbrud på din Huawei P8 Lite

Der er mange der henvender sig til os, fordi deres skærm er gået i stykker. Det er super ærgerligt, men heldigvis super nemt at reparerer. Hos Fixphone har vi altid skærme liggende til Huawei P8 Lite, det betyder, at vi nemt og billigt kan skifte skærmen for dig. Vi anbefaler altid, at du får professionel hjælp til skærmeskifte, da det i sidste ende kan koste mere, hvis andre dele af din telefon tager skader under selve udskiftningen. Desuden anbefaler vi også, at du efter skærmskifte får påsat panserglas, det mindsker muligheden for et fremtidigt nyt skærmbrud, og er derfor en god investering.

Væskeskade – hvad vi kan gøre

Hvis ikke din telefon vil tænde igen, efter du har forsøgt alle tricks du kender, og i forbindelse med at den har været tabt i væske, kan vi hjælpe. Vi starter som udgangspunkt med at diagnosticere præcist hvor skaden er, og derefter i rådfør med dig, finder vi den rette løsning og reparerer telefonen. Det er nemlig forskelligt, præcist hvor stor en skade der er opstået i forbindelse hermed, og derfor ønsker vi individuelt at vejlede dig ud fra, hvor stort omfanget af skaden er. Du henvender dig blot i en af vores butikker, og så kan vi give et bud på den bedste løsning for dig.

Batterilevetiden er blevet kort

Man kan næsten ikke undgå det, batterilevetiden bliver kortere, jo længere telefonens levetid er. Heldigvis kan du hurtigt og billigt skifte batteriet, så det igen er holdbart, og du således ikke skal være afhængig af en oplader i tide og utide. Vi ser også, at folk ofte har udfordringer med oplader indgangen, hvilket er mere essentielt, da telefonen efter den er løbet tør for strøm, simpelthen ikke vil tænde igen. Dette er også en hurtig og nem reparation for vores teknikere, og vi har altid reservedelene til at klare opgaven.

Højtaleren i din Huawei P8 Lite er i stykker

Hvis din højtaler er i stykker, skratter og larmer den ofte når du bruger din telefon. Det kan for mange være træls, da man ikke kan bruge sin telefon optimalt. Vi skifter højtaleren på din smartphone, så du igen kan tale uden høretelefoner og vise sjove videoklip eller sange til dine venner og bekendte.

Kameraudskiftning på din smartphone

De fleste bruger kameraet i deres smartphone som deres primære. Går det i stykker, skifter vi det hos Fixphone, mens ud venter. På den måde kan du igen tage billeder og videoer, af det du gerne vil forevige. Book bare en tid eller kom ind forbi i en af vores tre afdelinger.

Hvor finder du Fixphone?

Vi står til din rådighed mandag-lørdag. Vores butikker finder du i Hillerød, Roskilde og Helsingør. Vi vil med glæde altid hjælpe dig, så ønsker du personlig betjening, er du velkommen i en af vores afdelinger. Du kan også ringe til os, eller skrive på enten Facebook eller mail. Mens du venter på at din reparation bliver udført, byder vi selvfølgelig på en kaffe.