Huawei P7

Har du ødelagt din Huawei P7 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. 

Huawei P7
ReparationPris
Skærm, klasse A kvalitet499,-
Batteri299,-
Ladestik299,-
Mikrofon299,-
Ørehøjtaler299,-
Højtaler299,-
Software199,-
Vandskade199,-
Fejlsøgning199,-

Bestil tidHar du ødelagt din Huawei P7? Så lad os hjælpe dig!

Fixphone er billige hurtige og effektive

Er din Huawei P7 i stykker og mangler du et sted der skal reparere den, så er Fixphone stedet. Hos os bestræber vi os på at have udført reparationen indenfor en time til en billig pris – men aldrig at gå på kompromis med selve kvaliteten af reparationen. Vi bruger derfor kun de bedste reservedele, som vi desuden altid har på lager. Det betyder, at vi altid kan lave din reparation og derfor ikke skal have unødig ventetid, og vi dermed også kan lave selve reparationen på under 1 time. Vores teknikere har alle mere end 10 års erfaring, og er dygtige til det de gør. Nedenfor kan du se de hyppigste skader ved netop Huawei P7, hvor hurtigt vi kan lave den specifikke skade og til hvilken pris. Skulle der være andet med din smartphone, er du altid velkommen til at kontakte os, også vil vores dygtige medarbejdere vejlede dig til den rette løsning. Du kan også booke din tid via vores online bookingsystem – på den måde skal du ikke vente, når du møder op i butikken.

Fixphone skifter din ødelagte skærm

Er din skærm i stykker, vil vi til enhver tid anbefale at kontakte vores professionelle teknikere, der har megen erfaring med udskiftning af Huawei P7 skærme. Det kan, hvis du ikke selv har erfaring, gøre mere skade på din smartphone, hvis du selv forsøger dig med et skærmskifte. Både din telefon og du selv kan komme til skade grundet det knuste glas, og risikoen for at ødelægge indre hardware i din Huawei P7 er stor.

Er din højtaler i stykker?

Når højtaleren i telefonen er i stykker, er det træls, at man ikke kan snakke ordentligt i telefon eller høre noget uden høretelefoner. Vi skifter den indbyggede højtaler hurtigt og billigt, og så kan du igen bruge din telefon optimalt. Vi har både walk-in service og bookingsystem, så skal du blot bestemme, hvornår du ønsker reparationen skal finde sted, og i hvilken afdeling du ønsker den udført.

Batteri og dock connector

Mange oplever det i løbet af deres smartphones levetid. Batteriet løber ALT for hurtigt tør for strøm, vil ikke oplade eller selve indgangen til opladeren (dock connector) er i stykker. Uanset din udfordring med batteriet kan vi løse det, henvend dig blot til os og så kan vi guide dig i den rette løsning og reparation baseret på dit behov.

Væskeskade i din Huawei P7

Har du været så uheldig at tabe din telefon i noget væske, og forsøgt dig med samtlige tricks du kender for at få den til at fungere igen, men intet virker? Så kan Fixphone hjælpe dig! Vores teknikere kan diagnosticere din telefon, og på den måde give dig et indblik i hvor meget selve reparationen koster, og om det kan svare sig, at reparere den ud fra hvor stor skaden er. Oftest viser det sig at være en lille investering, da det ofte viser sig at være billigt at reparere, modsat at skulle investere i en hel ny smartphone.

Find os

Vores serviceminded personale og dygtige teknikere, finder du i vores tre afdelinger: Roskilde, Hillerød og Helsingør. Vi er at finde alle hverdage samt lørdag, og skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til enten at komme forbi, ringe eller skrive til os på mail eller Facebook. Vi vil altid gerne hjælpe. Vi byder også på en kaffe eller vand, mens du venter på din reparation.