Huawei P7 Lite

Har du ødelagt din Huawei P7 Lite og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. 

Huawei P7 Lite
ReparationPris
Skærm, klasse A kvalitet499,-
Batteri299,-
Ladestik299,-
Mikrofon299,-
Ørehøjtaler299,-
Højtaler299,-
Software199,-
Vandskade199,-
Fejlsøgning199,-

Bestil tidHar du ødelagt din Huawei P7 Lite? Så lad os hjælpe dig!

Fixphone reparere din Huawei P7 Lite

Hos os finder du dedikeret, professionelle og effektive medarbejdere, der med deres servicemindede tilgang overfor vores kunder hurtigt reparerer din skade. Vores teknikere har mere end 10 års erfaring, og der er som udgangspunkt ikke én skade, de ikke kan reparere. Vi bestræber os på, at alle vores reparationer er lavet indenfor 1 time – og gerne før, så skal ingen bruge unødig tid på at vente, men mens du alligevel venter, byder vi gerne på en kaffe eller en vand. Hos Fixphone går vi ikke på kompromis med kvaliteten, det betyder, at vi hverken i vores reparationer eller i de reservedele vi anvender, går ned i kvalitet. Selvom kvaliteten i arbejdet er højt, er vores priser dog lave, og du kan nedenfor se en liste over de hyppigste skader på Huawei P7 Lite samt deres priser og estimeret reparationstid. Du kan endvidere reservere tid hos en tekniker, og sørge for at du minimere ventetiden i butikken. Dog tager vi også altid imod walk-in kunder og forsøger stadig, selv på travle dage, at udfører reparationen på under 1 time. Finder du ikke den information du mangler her på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Batteriudskiftning på Huawei P7 Lite

Mange oplever at strømmen på deres telefon løber ud hurtigt, efterhånden som telefonen ældes, det er der selvfølgelig en løsning på. Hvis du får skiftet batteriet, kan du forlænge telefonens levetid, og samtidig slippe for altid at være afhængig af at medbringe oplader og være i nærheden af en stikkontakt, hvis den løber tør for strøm, mens du er på farten. Vi ser også at folks dock connector (oplader indgang) er defekt, denne skifter vi naturligvis også hurtigt og billigt, såfremt dette er udfordringen. Er du i tvivl om præcist hvorfor din telefon pludseligt ikke fungere, findes fejlen ofte i batteri eller dock connector, og i så fald kan vores kyndige medarbejdere guide dig til hvor skaden ligger gemt, og hvad vi kan gøre for dig.

Skærmbrud på din smartphone

En også meget hyppig skade vi ser, er skærmbrud. De er som oftest sket i forbindelse med et tab af enheden, og kan være vanskellige selv at reparere med den nødvendige ekspertise. Heldigvis har vi hos Fixphone mange års erfaring og utallige skærmskifte på bagen, så vi nemt og sikkert kan skifte din skærm. Du kan nemlig ved selv at kaste dig ud i projektet tilfører mere skade på din P7 Lite, eller værre, på dig selv.

Væskeskade i din smartphone

Har uheldet været ude og du har tabt din telefon i væske, og den nu ikke vil tænde eller den ikke fungere optimalt herefter, kan vores teknikere diagnosticere hvor fejlen ligger, og herefter reparere den, hvis du ønsker. Det er ofte en billig investering, i modsætning til at skulle købe en helt ny telefon.

Højtaleren på din Huawei P7 Lite virker ikke

Hvis højtaleren på din smartphone er i stykker, kan det være frustrerende, i det man ikke kan tale ordentligt i telefon eller se ting på sin smartphone uden headset. Vi kan billigt og effektivt skifte højtaleren, så din telefon igen er fuld funktionsdygtig.

Du finder os…

Vi har tre afdelinger, lokeret i Roskilde, Hillerød og Helsingør. Vi står til din rådighed alle hverdage og lørdage, så du nemt kan finde en dag og tid, der passer ind i dit liv. Har du spørgsmål kan du ringe til os, besøge os i en af vores afdelinger, eller kontakte os på mail eller Facebook. Vi vil altid hjælpe dig.