COVID-19: Da FixPhone er et serviceværksted med ind- og udlevering af enheder til reparation, er FixPhone ikke omfattet af regeringens krav om nedlukning. Derfor holder vores værksteder i Hillerød, Helsingør og Roskilde normalt åbent.

Huawei P10 reparation

Har du ødelagt din Huawei P10 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Huawei P10
ReparationPris
Skærm, original1.195,-
Skærm, klasse A kvalitet695,-
Batteri395,-
Bagcover, original695,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Software195,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Vi giver førstehjælp til din Huawei P10

  Hos Fixphone har vi ekspertisen til at reparere alle skader, og vi bruger kun de bedste reservedele, når vi udfører reparationer. På trods af dette er vores priser fair, og vores service er i top. Står du og mangler hjælp til din mobilreparation, er du derfor kommet til det rigtige sted. Vores teknikere har talrige reparationer bag sig og mange års erfaring med reparationer. Vi er dygtige, flittige, effektive og meget professionelle i vores tilgang til reparationer, på den måde kan du trygt overgive din telefon til Fixphone, hvis du skal have lavet en skade. Se vores kunders mange gode anmeldelser her på Trustpilot. Vi ved nemlig, hvor mange personlige informationer en telefon kan indeholde, og derfor værner vi meget om den gensidige tillid og respekt for hinanden. Vi tror også på, at vi med ærlighed og transparente priser kommer længst, og du kan derfor se en liste over de hyppigste reparationer vi udfører, den estimeret reparationstid og priserne for den enkelte reparation her på siden. Skulle din skade ikke være på listen, er du altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi en af vores afdelinger og få den information, du har brug for. Vi estimerer dog at ingen af vores reparationer tager mere end en time, så ventetiden er kort for dig. Derudover kan du reservere din tid online, på den måde risikere du ikke, at skulle have unødig ventetid på travle dag, og kan samtidig helt selv bestemme, hvilken tid der passer ind i din hverdag.

  Skærmreparation

  Er skærmen på din smartphone i stykker, så kan vi udskifte denne for dig let og billigt. Vi oplever desværre ofte, at folk selv har forsøgt sig med dette, og har pådraget deres smartphones yderligere skade, fordi de ikke havde ekspertisen. Kom derfor ned til Fixphone, her har vi den rette ekspertise og erfaring, så du undgår en større udskrivning end nødvendigt. Herefter anbefaler vi, at du får et panserglas på din skærm, så du minimere chancen for brud på glasset i fremtiden.

  Udskiftning af batteri eller oplader indgang

  Skulle dit batteri gå hen og være gammelt efterhånden, så det hurtigt taber strøm, slet ikke vil lade eller noget tredje? Så kan udskiftning af batteriet lette din hverdag. Du skal ikke længere sikre dig at have en oplader med dig, og du kan bruge din telefon fuldt ud og længe ad gangen igen. Skulle du ikke kunne oplade din telefon, kan udfordringen også være oplader indgangen, så ved en udskiftning af denne, kan du igen oplade og bruge din Huawei P10.

  Højtaler eller kameradefekt

  Både højtaler og kamera er noget de fleste ofte bruger. Vi har derfor altid alle reservedele klar til enhver reparation af dette, da det kan bringe meget glæde, hvis dette virker som henset. Vi skifter og reparere både højtalere og kamera indenfor 1 time, så kan du vise dine venner alle de sjove videoklip, du har fundet på internettet, eller forevige minder med kameraet.

  Væskeskade i din Huawei P10

  Der er ikke altid at gode tricks virker, og det er også, hvis man uheldigvis har fået væske i sin enhed. Hos Fixphone kan vi hurtigt undersøge hvor den specifikke skade er opstået, og ofte er det en god investering, mod at skulle købe en hel ny telefon. Det viser sig nemlig, at det ofte blot er små udskiftninger, der kan få telefonen til at virke igen. Vores medarbejdere vil med glæde tage et kig på din telefon, og sammen med dig finde ud af, hvilken løsning der er den bedste for dig.

  Find Fixphone

  Vores tre afdelinger: Roskilde, Hillerød og Helsingør ligger alle centralt beliggende tæt ved både offentlig transport og parkering, så det er let for dig at komme til os, og få din telefon repareret. Mens du venter, byder vi på kaffe, og skulle du have spørgsmål, er vi altid hjælpsomme og klar til at råde og vejlede dig. Du kan kontakte os over telefon, mail og Facebook alle hverdage samt lørdage.