Update 01. feb 2021: Da FixPhone er et serviceværksted med ind- & udlevering af enheder til reparation, er vi ikke omfattet af detailhandlens nedlukning. Alle vores værksteder har åbent med almindelige åbningstider.

Huawei Mate 20 Lite reparation

Har du ødelagt din Huawei Mate 20 Lite og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Huawei Mate 20 Lite
ReparationPris
Skærm, original1.295,-
Skærm, klasse A kvalitet795,-
Batteri395,-
Bagcover, original495,-
Bagcover, kopi295,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Ørehøjtaler395,-
Højtaler395,-
Software195,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Huawei Mate 20 Lite reparation hos Fixphone

  Fixphone kan reparere din Mate 20 Lite hurtigt, og gerne på under 1 time. Vi går dog aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service. Vores teknikere er derfor alle uddannet og har certificeringer indenfor Huawei, så de kan reparere enhver skade der måtte være sket. Vi bruger også kun de bedste reservedele, og de to ting kombineret, sikre dig en hel kvalitetsreparation. Vores serviceafdeling, er hjælpsomme og vil til hver en tid hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller brug for assistance. Du kan få lavet alt fra skærmbrud til kompliceret skader såsom fejl på printet/bundkort. Se priser, estimeret reparationstider og reserver din tid ovenfor. Her ser du vores hyppigste skader på Huawei Mate 20 Lite, men forekommer din skade ikke, så kontakt blot vores kundeservice. De vil med glæde hjælpe dig, og sidder klar på mail, Facebook og telefon i vores åbningstid.

   

  Reparation af skærm på Mate 20 Lite

  Vi ser ofte at folk henvender sig til os, fordi deres skærm er i stykker. Det er den hyppigste skader på stort set alle telefoner. Vi har derfor altid skærme til alle telefoner på lager. På den måde sikre vi os, uanset hvornår du kommer, at vi har de nødvendige dele til at udfører den nødvendige reparation. Når skærmen er skiftet, montere vi gratis et panserglas på din enhed. Det er en lille investering, men som i længden viser sig at være givet godt ud.

   

  Batteriudskiftning på Huawei

  Hvis din Huawei ikke holder strøm længe, er batteriudskiftning måske løsningen for dig. Når vi udskifter batteriet, vil det igen fungere helt optimalt. Vi bruger kun de originale og bedste batterier når vi udfører dette, og du får altid 24 måneders reparationsgaranti. Sommetider er fejlen i dock connectoren, også kendt som oplader indgangen. Denne har vi naturligvis også mulighed for at reparere, så du igen har mulighed for at få strøm på din smartphone. Dette er trods alt essentielt for at du kan bruge denne. Reparation af batteri og tilbehør kan vi udføre hurtigt og indenfor 30 minutter.

   

  Kameraudskiftning på din smartphone

  Vi udskifter både front- og bagkamera på din smartphone. Det er til stor frustration når ens kamera ikke virker, typisk fordi det i dag ofte er folks eneste og primære kamera. Det er en reparation vi hurtigt og effektivt kan udføre, så du igen har mulighed for at tage billeder og videoer af de ting du vil forevige. Vores teknikere bruger kun originale kamera, så kvaliteten på billeder og video er den samme efter reparationen.

   

  Find os

  Du finder vores afdelinger i Hillerød, Helsingør og Roskilde. Her sidder vores dygtige kundeservice og teknikere mandag-lørdag, klar til at tage imod spørgsmål og reparationer. Du er naturligvis altid velkommen til at reservere din tid her på siden, eller kontakte os på Facebook, mail eller telefon, hvis du har spørgsmål.