Huawei Mate 10 reparation

Har du ødelagt din Huawei Mate 10 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Huawei Mate 10
ReparationPris
Skærmskift, Original1.495,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet795,-
Batteri495,-
Bagcover, original695,-
Ladestik495,-
Mikrofon495,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  Fixphone reparer hurtigt og billigt  

  Hos Danmarks bedste mobilreparatør får du indenfor 1 time repareret din Huawei Mate 10. Vi reparerer alle skader, med de bedste reservedele, men med fair priser. Vi har mange tilfredse og glade kunder, der igen og igen roser vores medarbejdere for den gode service de leverer (Trustpilot). Vores teknikere har mere end 10 års erfaring med reparationer, hvilket sammen med den gode service sikre dig, at du får en god oplevelse, hvis du skal have repareret en skade på din Huawei Mate 10. Vi agerer professionelt mht. alle reparationer, så du trygt kan overlade din telefon til os. Ovenfor ser du en liste over de skader, vi oftest ser på din smartphone, samt en estimeret reparationstid og prisliste. Skulle lige netop din skade ikke være nævnt, er du velkommen til at kontakte os, så vil vi med glæde give dig de nødvendige informationer. Du kan også reservere din tid til reparation, via vores online bookingsystem. Så springer du en eventuel kø over når du levere din telefon til reparation, og du kan tilmeld selv bestemme hvilken tid og dag, der passer dig.

  Batteriproblemer på Huawei Mate 10

  Tit udlever ens smartphone det oprindelige batteri, heldigvis har vi altid alle reservedele og ekstra batterier på lager, så kan du få skiftet batteriet, hvis det ikke længere virker. Det kan også blot være det hurtigt løber tør for strøm, og du vil undgå hele tiden at skulle medbringe oplader, og derfor påtænker et batteriskifte. Indimellem ser vi at skaden faktisk er i oplader indgangen, denne har vi naturligvis også den rette ekspertise til at reparere, hvis fejlen ligger her.

  Skærmudskiftning på professionelvis

  Hvis du ikke har erfaring med skærmskifte selv, så har vores teknikere. De kan med lethed skifte skærmen hvis denne er i stykker, og anbefaler herefter at du får monteret et sikkerhedsglas, der i fremtiden minimere chancen for brud på din skærm. Det er ofte sådan at hvis man selv går i gang med at skifte skærmen, uden den rette erfaring og viden, pådrager telefonen yderligere skader, der i sidste ende vil koste dig langt mere end selve skærmskiftet, derfor råder vi dig til at opsøge uddannet teknikere, der kan gøre dette for dig.

  Højtalerreparation på Huawei Mate 10

  Vi reparerer højtaleren i din smartphone, hvis den skulle være gået i stykker. Det ses tit at lyden enten skratter, højtaleren slet ikke virker, eller at den kun virker, hvis du har høretelefoner i. Dette kan vi nemt og billigt skifte for dig, så du igen kan bruge din smartphone uden udfordringer med lyd. Tit opstår højtalerdefektheden i forbindelse med en væskeskade eller et tab, men det kan såmænd også være opstået i andre situationer, eller blot sætte ud.

  Kamera i stykker

  Mange vælger deres telefon, især på baggrund af kameraet. Det er blevet folks primære, og for mange det eneste kamera de medbringer sig. Det er derfor træls, hvis det nu ikke længere fungere. Hos Fixphone skifter vi kameraet, hvis fejlen ligger her, eller reparerer den skade der er årsag til, at dette ikke fungere. Så kan du igen tage selfies eller forevige minder, af det du holder af.

  Vandskade i Huawei Mate 10

  Vandskade i ens telefon er aldrig sjovt, har man prøvet alle tips man kender, og ikke ved hvad man nu skal gøre, kan man henvende sig til os. Vores teknikere har ekspertisen til at diagnosticere hvor og hvad skaden er, samt at lave den. I samråd med dig bestemmer i om det kan betale sig at udbedre skaden, hvilket det i langt de fleste tilfælde gør. Det er derfor en god investering at rådfører dig med os, da det kan spare dig for køb af en hel ny telefon, og i så fald det kan betale sig at få din nuværende smartphone repareret. 

  Find Fixphone

  Skal Fixphone reparere din Huawei Mate 10, er vores afdelinger beliggende i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Her kan du komme alle hverdage og lørdage med eller uden reservationstid. Du kan reservere din tid på siden her, hvis du foretrækker dette, men du er altid velkommen uden, eller blot en uforpligtende snak. Vi sidder desuden klar til at besvare dine spørgsmål, hvis du skulle have nogle på telefon, mail og Facebook. Mens vi reparerer din telefon, tilbyder vi en kop kaffe eller noget vand, og så kan du ellers slå benene op og holde en pause fra hverdagens stres imens.