Huawei Mate 10 Lite

Har du ødelagt din Huawei Mate 10 Lite og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. 

Huawei Mate 10 Lite
ReparationPris
Skærmskift, Original695,-
Batteri395,-
Bagcover, original595,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Ørehøjtaler395,-
Højtaler395,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  FixPhone til din redning!

  Hos Fixphone reparerer vi altid skader indenfor 1 time, så kan du hurtigt komme videre med dagen, og have en telefon der igen virker upåklageligt. Vores dygtige teknikere har årtiers erfaring og en stor viden indenfor mobilreparationer. Samtidig er vores medarbejdere venlige og hjælpsomme, og de vil altid råde og vejlede dig, med det du har behov for. Det gør Fixphone til Danmarks bedste mobilreparatør, og er skyld i utallige glade og tilfredse kunder. Vi går til alle reparationer professionelt, og går højt op i gensidig respekt, på den måde kan du tryg overgive din smartphone til os, når du skal have lavet en skade. Vi anvender kun de bedste reservedele, uden at gå på kompromis med pris – den skal være billig – så kan de fleste få råd til at få repareret deres Huawei Mate 10 Lite. Du kan reservere tid til din reparation i vores bookingsystem her på siden. Det sikre dig, at du springer køen over, når du kommer og aflevere din smartphone, og det gør samtidig, at du helt selv kan bestemme hvilken tid og dag du ønsker din telefon repareret.

  Batteriudskiftning på Huawei Mate 10 Lite

  Driller dit batteri dig, kan Fixphone hjælpe, om det blot ikke holder strøm længe eller slet ikke fungere er det en frustrerende sag. Vi har derfor altid batterier på lager, så vi altid kan skifte det for dig, hvis dette er dit behov. Vi ser også tit, at det ikke nødvendigvis er batteriet den er gal med, men oplader indgangen og den kan vi naturligvis også reparere.

  Billig skærmudskiftning

  Vi skifter skærmen på din Huawei Mate 10 Lite billigt. Det at vores teknikere med mange års erfaring og utallige skærmskifte bag sig der gør dette, og det sikre det bedste resultat. Det er altid anbefalet, at du har herefter får monteret panserglas, det sikrer dig mod tabsskader i fremtiden, og er derfor en god investering mod et eventuelt nyt skærmskifte. Vi anbefaler desuden også altid, at du opsøger uddannet teknikere, da man uden den rette ekspertise kan påføre ens telefon flere skader.

  Vandskade i din Huawei Mate 10 Lite

  Får du uheldigvis tabt noget væske i din telefon, har prøvet samtlige tricks du kender, men intet virker? Så kom til Fixphone. Vi kan hurtigt bedømme, hvor skaden er og reparere den, og så er du igen klar til at bruge din telefon. Desværre kan der være mange skader i forbindelse med tab af væske i ens telefon. Det kan være alt fra at den ikke vil tænde, til at motherboard ryger sig en tur, eller kamera, højtaler eller enten oplader eller høretelefon indgang går i stykker. Du kan derfor henvende dig til vores personale, der vil være dig behjælpelig med at finde den rette reparation til dig.

  Kamera eller højtalerudskiftning nemt og enkelt

  Det er for mange en træls situation, hvis ikke kameraet i deres smartphone virker. Det er for mange blevet det eneste kamera, de har og bruger, og dermed det eneste de kan forevige minder på eller til at tage billeder af interesse. Hos Fixphone skifter vi det hurtigt, så du igen kan bruge kameraet. Det samme gør sig gældende for højtaleren – denne skifter vi også, eller reparere de nødvendige dele på, så du igen kan se og vise videoer til dine nærmeste uden de store udfordringer. Det er ofte sådan, at man med en ødelagt højtaler enten ingenting kan høre, at lyden ikke er høj nok eller at lyden skratter. Det er for mange et irritationsmoment, vi nemt afhjælper ved en udskiftning.

  Find os

  Fixphone ligger i Roskilde, i Helsingør og i Hillerød. Alle afdelinger er tæt på parkering og offentlig transport og ligger centralt. Vi byder derfor enten på en kaffe mens du venter, eller du kan klare andre ærinder mens din telefon bliver lavet. Du kan også spadsere dig en tur eller tage en snak med en af vores medarbejdere, mens du venter. Vi har åbent alle hverdage og lørdage, så du nemt kan finde en tid der passer dig. Skulle du have spørgsmål, kan du ringe til os eller skrive på enten Facebook eller mail. Vi glæder os til at hjælpe dig.