COVID-19 status: FixPhone holder åbent i alle vores butikker. Vi følger selvfølgelig regeringens anbefalinger, og der er bl.a. stillet håndsprit til rådighed for alle kunder og besøgende. Vi spritter alle enheder af inden udlevering. Vi glæder os til at tage imod jer. 

HTC U12 Life reparation

Har du ødelagt din HTC U12 life og brug for en reparation? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

HTC U12 Life
ReparationPris
Software195,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Dobbeltkamera og gode selfies

  Med sit dobbeltkamera tager denne smartphone flotte billeder, og gør det nemt at tage kunstneriske bokeh-billeder, og give billederne et kreativt boost. Du kan desuden skyde 4K-videoer med imponerende klarhed. Selfiekameraet er også godt, og står skarpt. Har du været uheldig, og dit HTC U12 life kamera er blevet ødelagt, så kan vi hjælpe med at udskifte det for dig billigt. Søger du reparation af andre HTC telefoner, kan du finde dem her.

  HTC U12 life 18:9 skærm

  HTC skærmen er en 18:9-skærm, der fylder hele telefonen. Den har en god kontrast og fungerer rigtigt godt når du skal streame, spille, surfe eller andet. Hvis du har fået smadret skærmen eller den er gået i koks, så kan vi reparere eller skifte din HTC skærm hurtigt og billigt.

  Kontakt os

  Du finder vores butikker i Helsingør, Roskilde og Hillerød, hvor vores venlige medarbejdere glædeligt vil tage imod dig. Du kan både blot dukke op i butikken eller reservere din tid online. Vi besvarer med glæde dine spørgsmål, både over telefon, Facebook, Mail, gennem kontaktformularen eller vores online bookingssystem ovenfor.

  Du kan se vores høje anmeldelser her på Trustpilot, som vi er yderst taknemmelige for.