Google Pixel 5a reparation

Har du fået ødelagt din Google Pixel 5a og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en Google Pixel 5a reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Google pixel 5a reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.695,-
Batteri995,-
Bagcover, original1.195,-
Ladestik795,-
Mikrofon795,-
Kamera (for)695,-
Kamera (bag)1.195,-
Kamera-glas495,-
Ørehøjtaler695,-
Højtaler495,-
Software245,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  Reparation af Google Pixel 5A i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge

  Vi reparerer jævnligt Google Pixel 5A telefoner, og det skyldes ofte at telefonen er blevet tabt eller har fået et slag. Nogle gange er det synlige skader som en ødelagt skærm eller et smadret kamera. Andre gange er det højtaleren, mikrofonen, ladeindgangen, volumenknapperne, vand-/væskeskade eller noget andet. Vi kan altid hjælpe med en fejlsøgning, hvis du er i tvivl om hvad din Pixel 5A fejler. Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi en af vores butikker, kan du også sende din Google Pixel til os uden beregning. Vi betaler altså fragten begge veje. Du skal blot udfylde vores almindelig booking formular og vælge “fragt label” ved valg af butik. Så sender vi en gratis fragtlabel til din email inden for 12 timer.

  2 års garanti og høj service

  Vi har 2 års reparationsgaranti, hvilket er din sikkerhed for en god reparation af din Pixel 5A.

  Du finder os på gågaderne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Så kig forbi en af vores butikker, det kræver ikke forudgående aftale. Vores service er i top, og du kan se vores søde kunders 5-stjernede anmeldelser her på Trustpilot.

  Har du fået ødelagt eller smadret din Google Pixel 5A skærm?

  Der skal desværre ikke meget til for at skærmen kan smadre, få en flænge eller gå i sort. Med disse store telefoner er det ofte fordi den er blevet tabt eller har fået et slag. Derfor anbefaler vi altid, at man bruger et cover. Især hvis man bruger telefonen under træning. Har du været så uheldig at få beskadiget din skærm, kan vi på under 60 min. udføre et skærmskifte på din Google Pixel 5A.

  Nyt kamera til din Pixel 5A

  Google Pixel 5A kameraet er virkelig blandt de bedste, i sin tid, til at tage velafbalancerede, skarpe, detaljerede billeder. Er dit Pixel 5A kamera gået i stykker, skifter vi det til et nyt af samme kvalitet, så du igen kan tage samme gode billeder som før. Det tager typisk under 60 min, og kræver ikke forudgående aftale, så du kigger bare forbi en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, når det passer dig.

  Originalt Google Pixel 5A Batteri

  Er batteriet dødt, sløvt eller løber det hurtigt tør for strøm? Så få det skiftet hos os, så kan det igen kan klare en hel dag uden opladning. Batteriet bør nemlig holde dig minimum en hel dag, selvom du bruger telefonen meget. Det kræver ikke forudgående aftale at få skiftet Pixel 5A batteri, så kig forbi FixPhone, så klarer vi det hurtigt (under 60 min.).

  Ny mikrofon, højtaler og meget mere

  Vi kan bl.a. hjælpe med reparation og udskiftning af Google Pixel 5A mikrofon, højtaler, volumenknapper, Power-knappen og meget, meget mere. Hvis du er i tvivl om, hvad der er galt med din mobil, så foretager vi gerne en fejlsøgning og finder frem til problemet.

  Kontakt os

  Du kan booke en tid på vores hjemmeside til din Google Pixel 5 reparation, men det kræver ikke en forudgående aftale hos FixPhone, da vi også er et walk-in værksted. Besøg os i en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Du er også velkommen til at ringe til os tlf. 70345603mail eller på Facebook.