Google Pixel 5 reparation

Har du fået ødelagt din Google Pixel 5 og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Google pixel 5 reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original2.195,-
Batteri995,-
Bagcover, original1.195,-
Ladestik795,-
Mikrofon795,-
Kamera (for)695,-
Kamera (bag)995,-
Kamera-glas445,-
Ørehøjtaler695,-
Højtaler495,-
Software245,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Reparation af Google Pixel 5 telefonen i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge

  Vi reparerer jævnligt Google Pixel 5 telefoner, og det skyldes ofte at telefonen er blevet tabt eller har fået et slag. Nogle gange er det synlige skader som en ødelagt skærm eller et smadret kamera. Andre gange er det højtaleren, mikrofonen, ladeindgangen, volumenknapperne, vand-/væskeskade eller noget andet. Vi kan altid hjælpe med en fejlsøgning, hvis du er i tvivl om hvad din Pixel 5 fejler.

  2 års garanti og høj service

  Vi har 2 års reparationsgaranti, hvilket er din sikkerhed for en god reparation af din Pixel 4a 5G samt kvalitets reservedele.

  Du finder os på gågaderne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Så kig forbi en af vores butikker, det kræver ikke forudgående aftale. Vores service er i top, og du kan se vores søde kunders 5-stjernede anmeldelser her på Trustpilot.

  Har du fået ødelagt eller smadret din Google Pixel 5 skærm?

  Der skal desværre ikke meget til for at skærmen kan smadre, få en flænge eller gå i sort. Med disse store telefoner er det ofte fordi den er blevet tabt eller har fået et slag. Derfor anbefaler vi altid, at man bruger et cover. Især hvis man bruger telefonen under træning. Har du været så uheldig at få beskadiget din skærm, kan vi på under 60 min. skifte din Google Pixel 5 skærm til en ny.

  Nyt kamera til din Pixel 5

  Google Pixel 5 kameraet er virkelig blandt de bedste, i sin tid, til at tage velafbalancerede, skarpe, detaljerede billeder. Er dit Pixel 5 kamera gået i stykker, skifter vi det til et nyt af samme kvalitet, så du igen kan tage samme gode billeder som før. Det tager typisk under 60 min, og kræver ikke forudgående aftale, så du kigger bare forbi en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, når det passer dig.

  Billigt kvalitetsbatteri til din Pixel 5

  Er batteriet dødt, sløvt eller løber det hurtigt tør for strøm? Så få det skiftet billigt hos os, så kan det igen kan klare en hel dag uden opladning. Batteriet bør nemlig holde dig min. en hel dag selvom du bruger telefonen meget. Det kræver ikke forudgående aftale at få skiftet Pixel 5 batteri, så kig forbi FixPhone, så klarer vi det hurtigt (under 60 min.) og billigt.

  Ny mikrofon, højtaler og meget mere

  Vi kan bl.a. hjælpe med reparation og udskiftning af Google Pixel 5 mikrofon, højtaler, volumenknapper, Power-knappen og meget, meget mere. Hvis du er i tvivl om, hvad der er galt med din mobil, så foretager vi gerne en fejlsøgning og finder frem til problemet.

  Kontakt os

  Du kan booke en tid på vores hjemmeside til din Google Pixel 5 reparation, men det kræver ikke en forudgående aftale hos FixPhone, da vi også er et walk-in værksted. Besøg os i en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Du er også velkommen til at ringe til os tlf. 70345603mail eller på Facebook.