Google Pixel 4 XL reparation

Har du fået ødelagt din Google Pixel 4 XL og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Google Pixel 4 XL reparation
ReparationPris
Skærm, original1.795,-
Batteri695,-
Bagcover, original595,-
Ladestik595,-
Mikrofon595,-
Kamera (for)495,-
Kamera (bag)795,-
Kamera-glas395,-
Ørehøjtaler495,-
Højtaler395,-
Software245,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Reparation af Google Pixel 4 XL telefonen

  Pixel 4 XL skærmen kører mere flydende end forgængerne med sine 90 Hz, og Motion Sense gør det bl.a. muligt at skippe sange, uden at røre skærmen. Desværre hører vi fra flere kunder, at det ikke fungerer optimalt. Batteri-tiden er også kritisabel, da batteriet typisk kun kan holde 4 timers tid når man gamer, streamer eller lignende. Kameraet på Pixel 4 XL er blevet bedre, og optisk zoom er også en klar fordel. Det hele bør virke fint, men gør det ikke det, kan vi hjælpe med at reparere eller udskifte den reservedel på din Pixel 4 XL der driller. Så kig forbi en af vores butikker. Du finder os på gågaderne i Hillerød, Helsingør og Roskilde.

  Vi har 2 års reparationsgaranti, hvilket er din sikkerhed for en god reparation af din Pixel 4 samt kvalitets reservedele. Vores service er i top, og du kan se vores søde kunders 5-stjernede anmeldelser her på Trustpilot.

  Ny skærm til din Google Pixel 4 XL

  6,3 tommer skærmen på Pixel 4 XL er giver dig gode film og streamingoplevelser. Den meget store skærm betyder typisk også at telefonen er mere udsat for tab og skader. Har du været uheldig, kan vi på under 60 min. skifte din Google Pixel 4 XL skærm til en ny. Vi har skærme af højeste kvalitet, så du ikke går på kompromis.

  Nyt kamera til din Pixel 4 XL

  Hvis dit kamera er smadret, har fået en flænge eller andet, så kan vi oftest skifte det til et spritnyt Pixel 4 XL kamera på under 60 min. Efter udskiftningen til et nyt kamera, har du din telefon tilbage med et kamera i samme høje kvalitet som originalen. Vores teknikere står klar til at hjælpe med udskiftningen af dit Pixel 4 kamera.

  Billigt batteri til din Pixel 4 XL

  Alle mobilbatterier bliver slidte over tid, og derfor er det en god ide at få dem skiftet ca. hvert andet år. Er du en af de heldige ejere af denne model, og købte du den da den kom på markedet, vil det nok være ved at være tid til et batteriskifte. Især hvis du oplever at strømmen bruges meget hurtigere end da din telefon var ny. Det kræver ikke forudgående aftale at få skiftet batteriet, så kig forbi FixPhone, så klarer vi det hurtigt (under 60 min.) og billigt.

  Diverse telefonreparationer

  Vi kan bl.a. hjælpe med reparation og udskiftning af Google Pixel 4 XL mikrofon, højtaler, volumenknapper, Power-knappen og meget, meget mere. Hvis du er i tvivl om, hvad der er galt med din mobil, så foretager vi gerne en fejlsøgning og finder frem til problemet.

  Kontakt os

  Du kan booke en tid på vores hjemmeside til din Google Pixel 4 XL reparation, men det kræver ikke en forudgående aftale hos FixPhone, da vi også er et walk-in værksted. Besøg os i en af butikkerne i Hillerød, Helsingør eller Roskilde. Du er også velkommen til at ringe til os tlf. 70345603mail eller på Facebook.