Google Pixel 3a XL reparation

Har du fået ødelagt din Google Pixel 3a XL og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Google pixel 3a xl reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.395,-
Batteri595,-
Bagcover, original795,-
Ladestik695,-
Mikrofon495,-
Kamera (for)395,-
Kamera (bag)695,-
Kamera-glas345,-
Ørehøjtaler495,-
Højtaler395,-
Software245,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  Google Pixel 3a XL reparation i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge

  Pixel 3a XL er budget-versionen af Pixel 3 XL, men dermed ikke sagt at den derfor får behov for flere reparationer. Ligesom de fleste andre smartphones på markedet kan skærm, højtaleren, mikrofonen, ladeindgangen eller andet gå i stykker og blive ødelagt, og det kræver sjældent mere en et hårdt slag eller tab af telefonen. Hos FixPhone kræver det ikke forudgående aftale at få repareret en telefon, så kig forbi en af vores butikker. Du finder os på gågaderne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.

  Vi har desuden 2 års reparationsgaranti, hvilket er din sikkerhed for en god reparation af din Pixel 3a XL samt kvalitets reservedele.

  Ny kvalitets-skærm til din Google Pixel 3a XL

  Skærmen på Pixel 3a XL er ikke det man kalder skrøbelig, og telefonen er godt placeret i hånden. Det giver mindre risiko for at tabe den og skade komponenterne. Men som Pixel 3a XL indikerer så er skærmen stor, og det betyder den er mere udsat for tab og skader. Har du været uheldig, kan vi på under 60 min. skifte din Google Pixel 3a XL skærm til en ny.

  Nyt kamera til din Pixel 3a XL

  Hvis dit kamera er smadret, har fået en flænge eller andet, så kan vi oftest skifte det til et spritnyt Pixel 3a kamera på under 60 min. Kameraet er en af de komponenter som vi skifter oftest, og vi bruger kun de bedste reservedele. Kig forbi en af vores butikker, hvor vores teknikere står klar til at hjælpe med udskiftningen af dit Pixel 3a XL kamera. Så er du hurtigt klar til igen at kunne tage gode familiefotos, selfies eller andet.

  Pixel 3a XL batteriskifte

  Alle mobilbatterier bliver slidte over tid, og derfor er det en god ide at få dem skiftet ca. hvert andet år, eller når du oplever batteriet løber for hurtigt tør for strøm. Du burde kunne bruge din 3a XL en hel dag uden opladning. Passer det ikke på din Pixel 3a, så lad os skifte dit batteri til et nyt. Det kræver ikke forudgående aftale.

  Diverse telefonreparationer

  Vi kan bl.a. hjælpe med reparation og udskiftning af Google Pixel 3a XL fingeraftrykslæser, mikrofon, højtaler, volumenknapper, Power-knappen og meget, meget mere. Hvis du er i tvivl om, hvad der er galt med din mobil, så foretager vi gerne en fejlsøgning og finder frem til problemet.

  Kontakt os

  Du kan booke en tid på vores hjemmeside til din Google Pixel 3a XL reparation, men det kræver ikke en forudgående aftale hos FixPhone, da vi også er et walk-in værksted. Besøg os i en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Du er også velkommen til at ringe til os tlf. 70345603mail eller på Facebook.