Google Pixel 3a reparation

Har du fået ødelagt din Google Pixel 3a og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Google Pixel 3a reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.395,-
Batteri595,-
Bagcover, original795,-
Ladestik595,-
Mikrofon595,-
Kamera (for)495,-
Kamera (bag)695,-
Kamera-glas345,-
Ørehøjtaler395,-
Højtaler395,-
Software245,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Reparation af Google Pixel 3a

  Pixel 3a er budget-versionen af Pixel 3, men dermed ikke sagt at den derfor får behov for flere reparationer. Ligesom de fleste andre smartphones på markedet, kan skærm, højtaleren, mikrofonen, ladeindgangen eller andet gå i stykker og blive ødelagt. I så fald kan vi hjælpe dig, og det kræver ikke forudgående aftale. Kig ind forbi en af vores butikker. Du finder os på gågaderne i Hillerød, Helsingør og Roskilde.

  Vi har desuden 2 års reparationsgaranti, hvilket er din sikkerhed for en god reparation af din Pixel 3a samt kvalitets reservedele.

  Ny kvalitets-skærm til din Google Pixel 3a

  Skærmen på Pixel 3a er beskyttet fornuftigt, og telefonen er godt placeret i hånden. Men skærmen er forholdsvis stor, og som med andre smartphones, så er det umuligt at sikre telefonen mod skader. Hvis du har fået beskadiget din mobilskærm, kan vi skifte din Google Pixel 3a skærm til en ny. Vi reparer og udskifter dagligt skærme på Pixel 3a, så du kan trygt overlade din telefon til os.

  Pixel 3a – nyt kamera

  Hvis dit kamera er smadret, har fået en flænge eller andet, så kan vi oftest på under 60 min. skifte det til et spritnyt Pixel 3a kamera. Efter reparationen vil du kunne tage lige så flotte billeder som da kameraet var nyt. Kig forbi en af vores butikker, hvor vores teknikere står klar til at hjælpe med udskiftningen af dit Pixel 3a kamera – vi klarer den oftest på under 60 minutter.

  Pixel 3a batteriskifte

  Batterier bliver slidt med tiden, og derfor er det en god ide at få dem skiftet ca. hvert andet år. Pixel 3a tilbyder hurtigopladning med den medfølgende 18 watt oplader, og en fuld opladning skulle give op til 30 timer brug af telefonen. Passer det ikke på din Pixel 3a, så lad os skifte dit batteri til et nyt. Det kræver ikke forudgående aftale.

  Diverse telefonreparationer

  Vi kan bl.a. hjælpe med reparation og udskiftning af Google Pixel 3a fingeraftrykslæser, mikrofon, højtaler, volumenknapper, Power-knappen og meget, meget mere. Hvis du er i tvivl om, hvad der er galt med din mobil, så foretager vi gerne en fejlsøgning og finder frem til problemet.

  Kontakt os

  Du kan booke en tid på vores hjemmeside til din reparation, men det kræver ikke en forudgående aftale hos FixPhone, da vi også er et walk-in værksted. Besøg os i en af butikkerne i Hillerød, Helsingør eller Roskilde. Du er også velkommen til at ringe til os tlf. 70345603mail eller på Facebook.