Google Pixel 3 XL reparation

Har du fået ødelagt din Google Pixel 3 XL og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Google Pixel 3 XL reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.495,-
Batteri595,-
Bagcover, original795,-
Ladestik595,-
Mikrofon595,-
Kamera (for)395,-
Kamera (bag)695,-
Kamera-glas345,-
Ørehøjtaler495,-
Højtaler395,-
Software245,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Reparation af Google Pixel 3 XL

  Fysisk er Pixel 3 XL ikke blevet større, men med en skærm der går længere ud til kanten er det altså lykkedes at få større skærm end på forgængeren (Pixel 2 XL). Overfladen er blevet bearbejdet, så man får et bedre greb på denne model end nogle af de tidligere modeller. Et hårdt slag, tab af telefonen eller vand-/væskeskade kan dog stadig ødelægge den ellers godt beskyttede skærm, højtaleren, mikrofonen, ladeindgangen eller andet. I så fald kan vi hjælpe dig, og det kræver ikke forudgående aftale. Kig ind forbi en af vores butikker. Du finder også på gågaderne i Hillerød, Helsingør og Roskilde.

  Vi har desuden 2 års reparationsgaranti, hvilket er din sikkerhed for en god reparation samt kvalitets reservedele.

  Google Pixel 3 XL – ny skærm

  Skærmen på Pixel 3 XL er vokset fra 6 tommer på sidste års model (Pixel 2 XL) til 6,3 tommer på dette års model. Skærmen er sådan set godt beskyttet, og grebet om telefonen er godt. Men det er selvfølgelig umuligt at sikre telefonen mod skader. Hvis du har fået beskadiget din Google Pixel 3 XL skærm, kan vi hurtigt hjælpe dig med at skifte skærmen til en ny – på under 60 min. er du videre. Vi skifter kun til skærme af højeste kvalitet, så du får samme gode skærmoplevelse som inden skaden. Vi reparer og udskifter dagligt reservedele på Pixel 3 XL, så du kan trygt overlade din telefon til os.

  Ødelagt kamera på din Pixel 3 XL

  Hvis dit Pixel 3 XL kamera er dårligt, smadret, har fået en flænge eller andet, så kan vi på kun 60 min. skifte det til helt spritnyt. Derefter vil du kunne tage lige så flotte billeder som før uheldet. Kig forbi en af vores butikker, hvor vores teknikere står klar til at hjælpe med udskiftningen af dit Pixel 3 XL kamera. Vi klarer den oftest på under 60 minutter og har næsten altid Google Pixel 3 XL kameraer på lager.

  Udskiftning af sløvt Pixel 3 XL batteri

  Det er meget almindeligt at et batteri bliver slidt af almindeligt brug. Batteriet på Google Pixel 3 XL bør kunne holde mindst en hel dag uden opladning, ellers er det nok på tide at skifte det. Det gælder selvfølgelig også hvis det slet ikke virker. Du altid velkommen til at komme ned forbi os i en af butikkerne i Hillerød, Helsingør eller Roskilde – det kræver ikke forudgående aftale, og vi oftest dit Pixel 3 XL batteri på under 60 min.

  Diverse telefonreparationer

  Vi kan bl.a. hjælpe med reparation og udskiftning af Google Pixel 3 XL fingeraftrykslæser, mikrofon, højtaler, volumenknapper, Power-knappen og meget, meget mere. Hvis du er i tvivl om, hvad der er galt med din mobil, så foretager vi gerne en fejlsøgning og finder frem til problemet.

  Kontakt os

  Du kan booke en tid på vores hjemmeside til din reparation, men det kræver ikke en forudgående aftale hos FixPhone, da vi også er et walk-in værksted. Besøg os i en af butikkerne i Hillerød, Helsingør eller Roskilde. Du er også velkommen til at ringe til os tlf. 70345603mail eller på Facebook.