Google Pixel 3 reparation

Har du fået ødelagt din Google Pixel 3 og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Google Pixel 3 reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.495,-
Batteri595,-
Bagcover, original595,-
Ladestik595,-
Mikrofon595,-
Kamera (for)395,-
Kamera (bag)695,-
Kamera-glas345,-
Ørehøjtaler495,-
Højtaler395,-
Software245,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Reparation af Google Pixel 3

  Skærmen på den nye Google Pixel 3 er 5,5 tommer og større end forgængeren Pixel 2 som havde en 5 tommer skærm. Overfladen er blevet bearbejdet, så man får et bedre greb på denne model. Men det er selvfølgelig umuligt at sikre telefonen mod skader ved et hårdt slag, tab af telefonen eller vand-/væskeskade. Hvis du har været uheldig og fået smadret den ellers godt beskyttede skærm, ødelagt højtaleren, mikrofonen, ladeindgangen eller andet, så kan vi hjælpe dig. Det kræver ikke forudgående aftale, så kig ind forbi en af vores butikker.

  Google Pixel 3 – ny skærm

  Skærmen er sådan set godt beskyttet, og selvom grebet om telefonen er godt, så kan man stadig være uheldig. Det er selvfølgelig umuligt at sikre telefonen mod skader ved et hårdt slag, tab af telefonen eller vand-/væskeskade. Hvis du har fået beskadiget din Google Pixel 3 skærm, kan vi hurtigt hjælpe dig med at skifte skærmen til en ny – på under 60 min. er du videre. Vi skifter kun til skærme af højeste kvalitet, så du får samme gode skærmoplevelse som inden skaden.

  Ødelagt kamera på din Pixel 3

  Hvis du har brug for at få skiftet Pixel 3 kameraet, så skifter vi til et kamera i samme høje kvalitet, du stadig tage lige så flotte billeder som før uheldet. Kig forbi en af vores butikker, hvor vores teknikere står klar til at hjælpe med din reparation. Vi klarer den oftest på under 60 minutter og har næsten altid Google Pixel 3 kameraer på lager. Vi skifter kameraer dagligt, så det er en forholdsvis simpel reparation.

  Udskiftning af sløvt Pixel 3 batteri

  Det er meget almindelig at et kamera er blevet slidt efter et par års almindeligt brug. Batteriet på Google Pixel 3 bør kunne holde en hel dag uden opladning. Skulle det ikke være tilfældet, så er det en god ide at få skiftet batteriet til et nyt Pixel 3 batteri. Det gælder selvfølgelig også hvis det slet ikke virker. Du altid velkommen til at komme ned forbi os i en af butikkerne i Hillerød, Helsingør eller Roskilde – det kræver ikke forudgående aftale, og vi klarer det på under 60 min.

  Diverse telefonreparationer

  Vi kan bl.a. hjælpe med reparation og udskiftning af fingeraftrykslæser, mikrofon, højtaler, volumenknapper, Power-knappen og meget, meget mere. Hvis du er i tvivl om hvad der er galt med din mobil, så foretager vi en fejlsøgning og finder frem til problemet. Tøv ikke med at kontakte os, hvis vi kan være behjælpelige med noget.

  Kontakt os

  Du kan booke en tid på vores hjemmeside til din reparation, men det kræver ikke en forudgående aftale hos FixPhone, da vi også er et walk-in værksted. Besøg os i en af butikkerne i Hillerød, Helsingør eller Roskilde. Du er også velkommen til at ringe til os tlf. 70345603mail eller på Facebook.