iPhone 8 reparation

Har du ødelagt din iPhone 8 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

iPhone 8
ReparationPris
Skærm, original kvalitet695,-
Skærm, klasse A kvalitet495,-
Batteri395,-
Bagcover (inkl. ramme)1.495,-
Bagcover (kun glas)795,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Kamera (for)395,-
Kamera (bag)695,-
Kamera-glas295,-
Ørehøjtaler345,-
Højtaler395,-
Tænd/sluk-knap395,-
Lydløs-knap395,-
Volume-knap395,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning0,-

Bestil tid  Hurtig og sikker reparation af iPhone 8

  Hos FixPhone kan du klare det hele på nettet. Herunder kan du se samtlige af vores reparationer, samt bestille tid. Ved at bestille tid, slipper du for alt ventetid, og kan nyde en kop kaffe, mens vores dygtige teknikkere hurtigt og billigt reparerer din iPhone 8. Kvalitet er i højsæde hos os, og derfor har vi altid originale reservedele på lager. Vores teknikere med mere end et årtis erfaring, reparerer altid din iPhone til perfektion. Du kan derfor trygt overlade din iPhone 8 i vores hænder, uden bekymringer for hvorvidt arbejdet bliver udført ordentligt. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. Det skyldes vores mange tilfredse kunder, som du kan blive en af. Hos os er det ikke blot behandlingen af din iPhone vi vægter højt, men også behandlingen af dig som kunde. Vores teknikkere står derfor altid klar med gode råd og tips, til hvordan du kan undgå at få problemer med din iPhone i fremtiden. Kom ned i vores butikker i Roskilde, Helsingør eller Hillerød, så vi hurtigt kan få styr på din iPhone 8, og du ikke længere skal bekymre dig over den. Vi har åbent mandag-lørdag, så du altid kan få fikset din skade hurtigst muligt, efter den er opstået.

  iPhone 8 vil ikke oplade

  Når din iPhone ikke oplader, kan det enten skyldes din oplader, eller at du er i den uheldige situation, at det er selve indgangen i din iPhone, der er gået i stykker. Dette er blot en af vores mange reparationer. Vi kan på under 1 time skifte din dock connector, og det er selvfølgelig altid til den bedste og billigste pris. Vi bruger originale reservedele, så du aldrig skal gå ned på kvaliteten. Vores autoriserede personale sørger for, at du altid føler dig tryg ved situationen, og forlader butikken med en god følelse i kroppen.

  Online Booking af reparationstid

  Hos FixPhone gør vi det hele nemt og overskueligt via vores hjemmeside. Her kan du både læse meget mere om alle de reparationer vi tilbyder, samt bestille en tid til den reparation du ønsker. Du kan herved helt undgå, at komme forgæves ned i vores butik. Du kan via vores online booking, finde den tid der passer bedst ind i din kalender. Vi har lange åbningstider, og har åbent fra mandag-lørdag. Derved sørger vi for, at vi altid har en tid som passer dit skema. Vi udfører altid reparationerne super hurtigt og til de skarpeste priser. Du kan få løst dine problemer med din iPhone 8, samtidig med at du nyder en lækker kop kaffe i vores venteområde. Vores søde personale er også altid behjælpelige med gode råd og vejledning, så du får den bedst mulige oplevelse med din iPhone 8 i fremtiden.

  Diagnose af din smartphone

  Hvis du står i den uheldige situation, at din iPhone ikke virker optimalt, men at du ikke ved hvad fejlen er, kan du komme ned i en af vores butikker i Roskilde, Hillerød eller Helsingør og få stillet en diagnose. Her kigger vores autoriserede personale på din iPhone og finder frem til netop det, som volder dig problemer. Det er super GRATIS, og du slipper for timelange google-søgninger, for måske selv at finde frem til problemet. Når problemkilden er fundet, kan vores dygtige personale selvfølgelig også hjælpe dig af med problemet, samt give gode råd til, hvad du kan gøre i fremtiden for at undgå lignende situationer.