iPhone 4 reparation

Har du ødelagt din iPhone 4 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores butikker

iPhone 4
ReparationPris
Skærm, original kvalitet395,-
Skærm, klasse A kvalitet295,-
Batteri295,-
Ladestik295,-
Mikrofon245,-
Kamera (for)295,-
Kamera (bag)295,-
Ørehøjtaler295,-
Højtaler295,-
Homeknap295,-
Tænd/sluk-knap295,-
Lydløs-knap295,-
Volume-knap295,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Fixphone fixer din Iphone 4/4S

  Er din iPhone 4/4S gået i stykker, afhjælper vi med glæde din skade. Vores teknikere er dygtige, hurtige og effektive, og vores priser er i bund uden at gå på kompromis med kvaliteten – det gælder både vores reservedele og vores arbejde. Hos os er kunden altid første prioritet, og således sikre vi at hver eneste får den service og vejledning, der er nødvendig, for at du kan føle dig i trygge hænder. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring med iPhone reparationer, og vi sørger altid for at have reservedele på lager, så du hurtigt kan anvende din smartphone igen. Du kan nemt og bekvemt booke din tid her på siden, via vores online booking system, og blot aflevere din iPhone til reparation når det passer ind i din kalender. Priser og oversigt over skader ses ovenfor. Skulle du dog ikke finde din skade på listen, så kontakt os endelig og forhør dig om mulighederne.

  Typer af skader på iPhone 4/4S

  Vores teknikere kan ordne alt fra batterier der hurtigt mister strøm, til kabelindgange, skærmbrud, opdateringer eller væskeskader. Dette er blot de hyppigste reparationer, vi ser ved disse telefoner, men vi udfører naturligvis alle reparationer. Når skaden er repareret, vejleder vi dig desuden i optimal beskyttelse af din telefon, således at du kan undgå fremtidige skader bedst muligt.

  Du finder os her…

  I Hillerød, Roskilde og Helsingør fra mandag-lørdag, så du nemt kan finde en dag og tid, der passer dig. Har du brug for vejledning eller spørgsmål til en reparation, så kontakt os endeligt via telefon, mail eller vores Facebook hvor vores medarbejdere svare dig så hurtigt som muligt.