Apple Watch SE reparation

Har du fået ødelagt dit Apple Watch Serie SE og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Apple-Watch-Serie-se-reparation
ReparationPris
Skærm 40mm1.795,-
Skærm 44mm1.995,-
Batteri995,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Reparation og udskiftning af reservedele på Apple Watch Serie SE

  Med sin Retina-skærm og hele 30 % større display end fx serie 3, måling af iltniveau i blodet-app, adskiller Apples Watch Serie sig en del fra de tidligere serier. Urkassen fås i enten 40 eller 44 mm og kommer i aluminium som modsat Serie 6 ikke er af rustfrit stål. SE’en har dog både Internationalt nødopkald-funktion, faldregistrering, kompas, højdemåler der altid er aktid og meget mere.

  Har du været uheldig og fået ødelagt noget på dit Apple Watch, så kan vi reparere eller skifte det for dig på under 60 min. Vi har 2 års reparationsgaranti på reparationer foretaget i en af FixPhones butikker. Det kræver ikke forudgående aftale. Du finder vores butikker i Hillerød, Helsingør eller Roskilde.

  Apple Watch Serie SE udskiftning af display

  Skærmen fås enten som 44 mm (368 x 448 px) med visningsområde på 977 mm2 eller 40 mm (324 x 394 px) med et visningsområde på 759 mm2. Desuden er det med den lækre Retina-LTPO OLED-skærm, og en god lysstyrke på 1000 nits. Så alt i alt en superlækker skærm, som er ærgerlig at få smadret eller ødelagt. Skulle du stå i den situation, kan vi uanset hvilken skade dit display har, hjælpe dig med at udskifte dit display med et nyt Apple Watch Serie SE display.

  Apple Watch Serie SE batteriskifte

  Både batteri og ladeporten på dit Apple Watch Serie SE kan have fejl, gå i stykker eller blive dårligere. I sådanne tilfælde har vi batterier på lager og kan hurtigt og billigt hjælpe dig med at skifte dit batteri til et helt nyt. Det kræver intet andet ind at du kigger ind i en af vores butikker, næste gang du befinder dig på gågaden i Helsingør, Hillerød eller Roskilde.

  Kontakt os

  Vi står altid klar til at hjælpe dig hvis du har brug for vedledning, hjælp eller har nogle spørgsmål. Du finder os i Helsingør, Hillerød eller Roskilde – det kræver ikke forudgående aftale at få foretaget en reparation. Vi kan også kontaktes på tlf. 70345603mail , gennem kontaktformularen og på Facebook. Her på TrustPilot kan du desuden se vores kunders anmeldelser af os.