Apple Watch Serie 6 reparation

Har du fået ødelagt dit Apple Watch Serie 6 og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Apple-Watch-Serie-6-reparation
ReparationPris
Skærm 40mm2.295,-
Skærm 44mm2.395,-
Batteri1.195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Reparation og udskiftning af reservedele på Apple Watch Serie 6

  Med sin altid aktiv-Retina-skærm og hele 30 % større display end fx serie 3, måling af iltniveau i blodet-app, adskiller Apples Watch Serie 6 sig fra de tidligere serier. Urkassen fås i enten 40 eller 44 mm, og altid aktiv-Retina-skærmen betyder at uret aldrig sover, så du kan altid se klokkeslættet og de oplysninger, der betyder mest for dig.

  Har du været uheldig og fået ødelagt noget på dit Apple Watch, så kan vi reparere eller skifte det for dig på under 60 min. Vi har 2 års reparationsgaranti på reparationer foretaget i en af FixPhones butikker. Desuden er vi et walk-in værksted, så du kan altid komme forbi og få repareret dit Apple Watch, når det passer dig – det kræver ikke forudgående aftale.

  Vores butikker finder du i Hillerød, Helsingør eller Roskilde.

  Apple Watch Serie 6 udskiftning af display

  Vi har skiftet utallige display, og det er en forholdsvis nem reparation med vores baggrund. Derfor kan vi, uanset hvilken skade dit display har, hjælpe dig med at udskift dit display med et nyt, funktionelt og originalt. Og derefter har du 2 års garanti på reparationen.

  Apple Watch Serie 6 batteri

  Har dit batteri taget skade, og vil batteriet derfor ikke vil oplade, eller aflades det for hurtigt, så kan vi skifte det med et nyt og originalt batteri. Dit Apple Watch Serie 6 vil derefter være som nyt og holde på strømmen som det bør.

  Ladeporten kan også være blevet ødelagt, hvis du oplever at det slet ikke lader, eller at du skal stille det på en bestemt måde, for at det gider oplade. I så fald kan vi forsøge at rense ladeporten først og sikre os, at det ikke bare er snavs der driller. Hvis det ikke hjælper, kan vi hurtigt skifte den til den ny. Du kan se priser på både ladeport og batteri ovenfor.

  Kontakt os

  Vi står altid klar til at hjælpe dig hvis du har brug for vedledning, hjælp eller har nogle spørgsmål. Du finder os i Helsingør, Hillerød eller Roskilde – det kræver ikke forudgående aftale at få foretaget en reparation. Vi kan også kontaktes på tlf. 70345603mail , gennem kontaktformularen og på Facebook. Her på TrustPilot kan du desuden se vores kunders anmeldelser af os.