Apple Watch Serie 5 reparation

Har du fået ødelagt dit Apple Watch Serie 5 og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Apple-Watch-Serie-5-reparation
ReparationPris
Skærm 40mm2.195,-
Skærm 44mm2.295,-
Batteri1.195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Næsten alle Apple Watch Serie 5 skader kan repareres

  Apple Watch Series 5 blev først annonceret i 2019. Det er det første Apple Watch, der har et lækkert og tydeligt OLED-display, og det kommer ejerne til stor glæde. Dette smartwatch er velegnet til træning i regnvejr, sne og andet, men ligesom med alt andet elektronik, kan det tage skade af slag og stød. Har du fået ødelagt på dit smartwatch eller er der nogle dele af det som er defekte, så kan vi reparere eller skifte display, batteri eller andre reservedele for dig på under 60 min. Desuden giver vi alle kunder 2 års garanti på reparationer foretaget i en af FixPhones butikker, hvilket giver dit tryghed når du får foretaget din Apple Watch Serie 5 reparation hos os.

  Vores butikker finder du i Helsingør, Hillerød eller Roskilde. Vi er samtidig et walk-in værksted, hvor vi rådgiver og reparerer elektroniske enheder, såsom telefoner, tablets og computere. Det kræver ikke forudgående aftale, så kig endelig ind i din FixPhone-butik, når det passer dig. Her kan du desuden se vores kunders anmeldelser af os.

  Har du brug for at få udskiftet dit Apple Watch Serie 5 display?

  Har du været uheldig med dit Apple Watch Serie 5 display, og har det fået slag eller flænger, så kan du risikere vand- og væskeskader. I så fald kan det gå ind og gøre skaden endnu værre. Du kan også være en af dem som oplever at displayet er gået i sort eller ikke viser indholdet som det skal. Uanset hvilken skade, så står vores teknikere klar til at hjælpe dig med en hurtig udskiftning af displayet. Udskiftning af displayet tager under 60 min, og derefter har du 2 års garanti på reparationen.

  Løber dit Apple Watch Serie 5 hurtigt tør for strøm?

  Har dit batteri taget skade på den ene eller anden måde, og vil batteriet derfor ikke vil oplade, eller er det bare blevet slidt og aflades for hurtigt, så kan vi skifte det med et nyt batteri. Dit Apple Watch Serie 5 vil derefter være som nyt og holde på strømmen som det bør.

  Oplader det slet ikke, kan det være at ladeporten er blevet ødelagt. Det kan også være at dit Apple Watch ladeindgang skal have en grundig rensning. Vi kan hjælpe med hensigtsmæssig rensning som sikrer at ingen andre dele beskadiges under rensningen. Du kan besøge en af vores dygtige teknikere i en af vores butikker uden forudgående aftale, som hurtigt og billigt kan skifte batteriet, rense ladeporten eller skifte den for dig.

  Kontakt os

  Vi står altid klar til at hjælpe dig i en af FixPhone butikkerne, hvis du har brug for vedledning, hjælp eller har nogle spørgsmål. Du finder os i Helsingør, Hillerød eller Roskilde – det kræver ikke forudgående aftale. Du kan booke en tid online på vores hjemmeside, men vi er også et walk-in værksted, hvor du får repareret dit Smartwatch med det samme. Vi kan og kontaktes på tlf. 70345603mail , gennem kontaktformularen og på Facebook. Her på TrustPilot kan du desuden se vores kunders anmeldelser af os.