Apple Watch Serie 4 reparation

Har du fået ødelagt dit Apple Watch Serie 4 og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Apple-Watch-Serie-4-reparation
ReparationPris
Skærm 40mm1.595,-
Skærm 44mm1.795,-
Batteri895,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Dit Apple Watch Serie 4 repareres og du får 2 års garanti

  Har dit Apple Watch Serie 4 display taget skade eller fået vandskade pga. regnvejr eller andet, løber det hurtigt tør for strøm eller er der andet der er ødelagt på dit smartwatch, så kan vi oftest reparere eller skifte display, batteri eller andre reservedele for dig på under 60 min. Desuden giver vi alle kunder 2 års garanti på reparationer foretaget i en af FixPhones butikker, hvilket giver dit tryghed når du får foretaget din Apple Watch Serie 4 reparation hos os.

  Vores butikker finder du i Helsingør, Hillerød eller Roskilde. Vi er samtidig et walk-in værksted, hvor vi rådgiver og reparerer elektroniske enheder, såsom telefoner, tablets og computere. Det kræver ikke forudgående aftale, så kig endelig ind i din FixPhone-butik, når det passer dig. Her kan du desuden se vores kunders anmeldelser af os.

  Har du brug for at få udskiftet dit Apple Watch display?

  Er skaden allerede sket, og har dit Apple Watch Serie 4 display fået ridser eller flænger af genstande som du er stødt ind i? Er det helt smadret eller har det fået sort skærm? Så står vores teknikere klar til at hjælpe dig med en hurtig udskiftning af displayet. Udskiftning af displayet tager under 60 min, og så undgår du ekstra skader på dit Apple Watch, som desuden ellers vil være ekstra udsat for vand- og væskeskade.

  Vil dit Apple Watch Serie 4 ikke oplade eller løber det hurtigt tør for strøm?

  Er du den heldige ejer af et lækkert ur fra Apple, kan du stadig være så uheldig, at dit batteri har taget skade på den ene eller anden måde, og batteriet derfor ikke vil oplade. Dit Apple Watch Serie 4 batteri kan også bare være godt brugt og slidt, og derfor skal udskiftes til et nyt batteri.

  Oplader det slet ikke, kan det være at ladeporten er blevet ødelagt eller kræver at blive renset grundigt. Du kan besøge en af vores dygtige teknikere i en af vores butikker uden forudgående aftale, som hurtigt og billigt kan skifte batteriet, rense ladeporten eller skifte den for dig. Vi bruger kun batterier og reservedele af højeste kvalitet.

  Kontakt os

  Vi står altid klar til at hjælpe dig i en af FixPhone butikkerne, hvis du har brug for vedledning, hjælp eller har nogle spørgsmål. Du finder os i Helsingør, Hillerød eller Roskilde – det kræver ikke forudgående aftale. Du kan booke en tid online på vores hjemmeside, men vi er også et walk-in værksted, hvor du får repareret dit Smartwatch med det samme. Vi kan og kontaktes på tlf. 70345603mail , gennem kontaktformularen og på Facebook.