Apple Watch Serie 3 reparation

Har du fået ødelagt dit Apple Watch Serie 3 og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Apple-Watch-Serie-3-reparation
ReparationPris
Skærm 38mm1.295,-
Skærm 42mm1.395,-
Batteri795,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Originale reservedele til dit Apple Watch Serie 3

  Har dit Apple Watch Serie 3 svært ved at holde på strømmen, driller displayet eller har den fået et par skrammer, der forstyrrer synligheden af display, så kunne det være en god idé at få det fikset hos FixPhone. Vi tager gerne et helt uforpligtende kig på dit Apple Watch og giver dig en professionel vurdering på reparationens omfang. Vi hjælper vores kunder med alt, lige fra remudskiftning, batteriskifte, udskiftning af display, software reparation og meget mere. Vi bruger kun reservedele som er godkendt af Apple, så du er sikker på at dit Apple Watch 3 virker nøjagtigt lige så godt som det gjorde inden det gik i stykker.

  Uanset omfanget af skaden på dit Apple Watch Serie 3, er du altid velkommen til at besøge en af vores butikker i Helsingør, Hillerød eller Roskilde rådgivning omkring, hvad du kan gøre og hvilken reparation og reservedel der er bedst mm. Her kan du desuden se vores kunders anmeldelser af os, og vi er beærede over at have hele fem stjerner.

  Vil dit Apple Watch Serie 3 ikke oplade?

  Er du den heldige ejer af et lækkert ur fra Apple, kan du stadig være så uheldig, at dit batteri har taget skade på den ene eller anden måde, og batteriet derfor ikke vil oplade. Det kan også være at det over tid er slidt, og derfor hurtigt løber tør for strøm. Oplader det slet ikke, kan det være at ladeporten ikke virker eller kræver at blive renset grundigt. Du kan besøge en af vores dygtige teknikere i en af vores butikker uden forudgående aftale, som hurtigt og billigt kan skifte batteriet, rense ladeporten eller skifte den for dig. Vi bruger kun batterier og andre reservedele af højeste kvalitet.

  Har du brug for et skærmskifte på dit Apple Watch

  Er skaden allerede sket, og har dit Apple Watch Serie 3 fået ridser eller flænger af genstande som du er stødt ind i? Er den helt smadret eller skærmglasset knust? Så står vores teknikere klar til at hjælpe dig med et hurtigt skærmskifte. Ridser og skrammer er ikke nødvendigvis skadelige for dit Apple Watch, men det kan ødelægge charmen over det stilrene udseende, som den har. Har du derimod fået smadret skærmen eller fået en flænge i den, så er udskiftning af skærmen en god og hurtig løsning. Udskiftning af skærmen vil oftest tage under 60 min.

  Kontakt os

  Vi står altid klar til at hjælpe dig i en af FixPhone butikkerne, hvis du har brug for vedledning, hjælp eller har nogle spørgsmål. Du finder os i Helsingør, Hillerød eller Roskilde – det kræver ikke forudgående aftale. Du kan booke en tid online på vores hjemmeside, men vi er også et walk-in værksted, hvor du får repareret dit Smartwatch med det samme. Vi kan og kontaktes på tlf. 70345603mail , gennem kontaktformularen og på Facebook.