Apple Watch Serie 2 reparation

Har du fået ødelagt dit Apple Watch Serie 2 og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Apple-Watch-Serie-2-reparation
ReparationPris
Skærm 38mm895,-
Skærm 42mm995,-
Batteri595,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Apple Watch Serie 2 reparation

  Har dit Apple Watch Serie 2 svært ved at holde på strømmen, driller displayet eller har den fået et par skrammer, der forstyrrer synligheden af display, så kunne det være en god idé at få det fikset hos FixPhone. Vi hjælper med alle typer reparationer af samtlige Apple Watch serier. Det gælder alt fra remudskiftning, batteriskifte, udskiftning af skærm og software reparation mm.

  Uanset størrelsen af skaden/problemet på dit Apple Watch Serie 2, er du altid velkommen til at besøge en af vores butikker i Helsingør, Hillerød eller Roskilde eller og få en gratis vurdering på, hvad det vil koste at få ordnet. Vi giver dig også en rådgivning omkring, hvad du kan gøre og hvilken reparation og reservedel der er bedst mm. Det gælder også, hvis du blot har en nogle ridser på skærmen, en oplader der driller og et display der er ødelagt. Her kan du se vores kunders anmeldelser af os, og vi er beærede over at have hele fem stjerner.

  Vil dit Apple Watch Serie 2 ikke oplade?

  Er du den heldige ejer af et lækkert ur fra Apple, kan du stadig være så uheldig, at dit batteri har taget skade på den ene eller anden måde, og batteriet derfor ikke vil oplade. Så bør du opsøge en af vores dygtige teknikere i en af vores butikker, som hurtigt og billigt kan skifte batteriet for dig. Vi bruger batterier af højeste kvalitet, så du ikke skal bekymre dig om, at dit Apple Watch 2 løber tør for strøm inden du får chancen for at genoplade.

  I FixPhone-butikkerne er en af de hyppige reparationer batteriudskiftning, både når det gælder smartphones, smartwatches og andre elektroniske enheder. Vi er eksperter i denne slags reparation, såvel som mange andre reparationstyper, og vi bruger reservedele af højeste kvalitet.

  Remudskiftning på dit Smartwatch

  Skulle du være så uheldig, at remmen er gået i stykker på dit Apple Watch Serie 2, så er du alligevel så heldig, at du kan få den udskiftet hos os. Opsøg en af FixPhone kædens butikker, og så hjælper en af vores teknikkere dig glædeligt, hurtigt og professionelt.

  Diagnose af din software eller skærmskifte

  Er skaden allerede sket på skærmen, har den fået et par ridser eller flænger af genstande som du er stødt ind i, er den helt smadret eller skærmglasset knust, så står vores teknikere også klar til at hjælpe dig med dette. Ridser og skrammer er ikke nødvendigvis skadeligt for dit Apple Watch, men det kan ødelægge charmen over det stilrene udseende, som den har. Har du derimod fået smadret skærmen eller fået en flænge i den, så er et skærmskifte en god og hurtig løsning. Udskiftning af skærm tager oftest under 60 min.

  Til gengæld er software fejl, skade på software, vandskader (som fx er trængt ind igennem revner i glasset) noget du bør få kigget på. Her bør du opsøge en tekniker, der har forstand på, hvordan man håndtere denne slags problemer. Prisen afhænger af omfanget af skaden, der er sket på dit Apple Watch, men også hvilken type skade det. Dog er det oftest nemt, billigt og hurtigt at få repareret din enhed.

  Kontakt os

  Vi står altid klar til at hjælpe dig i en af FixPhone butikkerne, hvis du har brug for vedledning, hjælp eller har nogle spørgsmål. Du finder os i Helsingør, Hillerød eller Roskilde – det kræver ikke forudgående aftale. Du kan booke en tid online på vores hjemmeside, men vi er også et walk-in værksted, hvor du får repareret dit Smartwatch med det samme. Vi kan og kontaktes på tlf. 70345603mail , gennem kontaktformularen og på Facebook.