iPhone XR reparation

iPhone XR reparation klares af kyndige teknikkere inden for 60 min. Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en iPhone XR reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot.

iPhone xr skærm reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet895,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet695,-
Batteri595,-
Bagcover (inkl. ramme)1.495,-
Bagcover (kun glas)745,-
Ladestik595,-
Mikrofon595,-
Kamera (for)495,-
Kamera (bag)695,-
Kamera-glas345,-
Ørehøjtaler595,-
Højtaler595,-
Tænd/sluk-knap695,-
Lydløs-knap695,-
Volume-knap695,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning0,-

Bestil tid  iPHONE XR REPARATION

  Vi bruger avancerede diagnostiske værktøjer til at identificere problemet med din enhed og løse det hurtigt. Her er nogle almindelige problemer, vi støder på:

  MIN IPHONE XR TÆNDER IKKE
  Fra hardwareskade til skærmbrud – der er mange grunde til, at din iPhone XR muligvis ikke kan tænde. Vi tilbyder en hurtig og nem proces til at afgøre problemet. Besøg dit lokale FixPhone værksted i dag.

  VANDSKADER
  Hvis din telefon er kommet i kontakt med vand, skal du tage den til en reparatør så hurtigt som muligt. Hvis du ikke gør det, kan korrosion sætte sig ind og kortslutte din enhed. Vi kører en komplet vandskadediagnostik for at se, hvor omfattende skaden er, og om vi kan genoplive din iPhone XR. Så spring posen med ris over, og tag din iPhone XR med ned til FixPhone.

  IPHONE XR SKÆRMREPARATION
  Ulykker sker – men det kan være ekstremt frustrerende, når de sker med din iPhone XR. Det er her, vi kommer ind i billedet: Hvis du taber din enhed og ender med en revnet iPhone-skærm, kan vi hjælpe. Besøg en FixPhone i dag og få en iPhone XR-skærmudskiftning af høj kvalitet eller iPhone XR-skærmreparation. Så lad ikke en revnet eller beskadiget skærm komme i vejen for dig. Kom ind og lad vores eksperter ordne det hurtigt.

  UDSKIFTNING AF BATTERI
  Over tid forringes batterier naturligt. Jo ældre din model er, jo større er sandsynligheden for, at batteriet dør. Bare rolig – det er nemt at udskifte dit batteri. Vi har batterier af højeste kvalitet, der venter på dig på dit lokale FixPhone-værksted

  LANGSOM IPHONE XR
  At rette en træg telefon er normalt så simpelt som at frigøre plads ved at slette billeder, videoer og downloadede filer, som du ikke har brug for. At gøre det burde fremskynde tingene. Sørg for, at du også tjekker for app-opdateringer, som kan hjælpe din iPhone XR med at fungere korrekt.

  HØJTTALER VIRKER IKKE
  Har du problemer med lyden på din iPhone XR? Vi kan diagnosticere problemet hurtigt. Vi vil først se på din software for at sikre, at den ikke er defekt eller forældet. Hardwareproblemer er mere komplicerede, men vores eksperter kan hjælpe. Hvis du har brug for en højttalerudskiftning, tager vi os af det til en overkommelig pris.