iPhone 7 Plus reparation

Har du ødelagt din iPhone 7 Plus og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

iPhone 7 Plus
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet645,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet445,-
Batteri345,-
Ladestik345,-
Mikrofon345,-
Kamera (for)345,-
Kamera (bag)895,-
Kamera-glas245,-
Ørehøjtaler245,-
Højtaler245,-
Tænd/sluk-knap395,-
Lydløs-knap395,-
Volume-knap395,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning0,-

Bestil tid  iPhone 7 Plus reparation til fordelagtige priser

  iPhone 7 plus reparation skal gerne gå hurtigt. Samtidig med at man skal af med en masse penge. Eller hov vent – det skal helst være billigt. Vi sørger for en billig og hurtig reparation af din iPhone 7 Plus, men uden at dette mærkes på vores kundeservice. Vi er højt rated, hvilket skyldes vores fordelagtige priser, kvaliteten af vores arbejde og ikke mindst vores gode kundeservice. Du kan se alle de reparationer vi tilbyder til iPhone 7 Plus ovenfor, og hvis der skulle opstå nogen former for tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os enten her på siden, over Facebook eller ganske enkelt bare ringe til os – du finder telefonnummeret her på siden.

  Med over et årtis erfaring i branchen, kan du altid stole på at vores kyndige teknikkere reparerer din iPhone 7 Plus til perfektion. Vi bruger altid originale reservedele, da uoriginale reservedele med tiden kan have en negativ effekt på din smartphone, og vores reparationer ikke skal være en midlertidig løsning. Efter reparationen er vores medarbejdere også behjælpelige med råd til at undgå samme skade opstår igen. Så hvis din iPhone 7 Plus har brug for reparation, så henvend dig til en af vores butikker i Roskilde, Helsingør eller Hillerød, så du hurtigt og billigt kan bruge din iPhone optimalt igen.

  Trustpilot

  Trustpilot er fantastisk til at se, hvad kunder mener om de forskellige steder. Hos FixPhone er vi stolte af vores høje rating på Trustpilot. De kommer fra vores mange tilfredse kunder, og det har vi i sinde at opretholde. Vi sørger derfor altid for den højeste kvalitet, samt billige priser, der gør at alle vores kunder forlader butikken med et smil.

  Priser

  Vi er glade for, at kunne yde reparationer i top klasse, super kundeservice og stadig holde vores priser i bund. Vi går meget op i kvalitet, men derfor vil vi stadig sørge for, at vores priser er overkommelige. Du kan her se alle vores super billige priser på alle slags reparationer, hvor kvaliteten altid er i top.

  Hvor ligger butikkerne

  Vores butikker ligger i Roskilde, Helsingør og Hillerød, så du altid nemt og hurtigt kan komme ned i en af vores butikker og få repareret din iPhone. Vi har lange åbningstider, og har åbent mandag-lørdag, så du altid kan få fikset dine problemer hurtigt. I vores butikker kan du også købe covers og skærmbeskyttelse, så du kan sikre din iPhone bedst muligt mod fremtidige skader.

  Mikrofon

  En mobil bruges først og fremmest ofte til at foretage opkald. Derfor er det et stort problem, når mikrofonen ikke virker. Vi kan derfor billigt skifte din mikrofon, så du uden problemer igen kan foretage opkald. Vores reservedele er originale, så du ikke får problemer med din garanti. Du kan på hjemmesiden her, bestille tid til din reparation, så du ved præcis, hvornår du får din mikrofon skiftet, og din iPhone 7 Plus er oppe og køre igen.