iPhone 6S Plus reparation

Har du ødelagt din iPhone 6S Plus og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger i Helsingør, Hillerød eller Roskilde

iPhone 6S Plus
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet545,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet345,-
Batteri295,-
Ladestik295,-
Mikrofon295,-
Kamera (for)295,-
Kamera (bag)395,-
Kamera-glas195,-
Ørehøjtaler245,-
Højtaler245,-
Homeknap195,-
Tænd/sluk-knap345,-
Lydløs-knap345,-
Volume-knap345,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning0,-

Bestil tid  iPhone 6S Plus reparation

  iPhone 6S Plus reparation skal helst klares hurtigt. Hvis du anvender en telefon der er beskadiget, risikerer du både at beskadige din enhed mere, og du risikerer skader på dig selv ved brug. Derfor står vores dygtige teknikkere altid klar til at hjælpe, uanset hvad der er gået i stykker på din iPhone. Om det er skærmen, kabelindgange eller batteriet der er problemet, står vi klar til at hjælpe i en fart. Alt du skal gøre er at kontakte os eller møde op i en af vores butikker i Roskilde, Helsingør eller Hillerød, så vi kan reparere din iPhone for dig. Det er vigtigt altid at vælge en autoriseret reparations butik med kyndige medarbejdere, så du sikre dig, at din enhed får den korrekte reparation. Hos FixPhone har vi kun medarbejdere der med flere års erfaring ved, hvordan reparationen skal udføres. Dette samt vores super kundeservice, gør os til Danmarks bedst bedømte i branchen. Vi forsikrer at vi yder hurtig, billig og sikker behandling af din iPhone, så alle vores kunder går ud af butikken med et smil. Se neden for hvilke reparationer vi tilbyder, samt priser. Hvis dit problem ikke er at finde her, så kontakt os, så vi kan finde en løsning.

  Dygtige teknikere

  Det kan være en jungle at finde rundt i alle de forskellige butikker der kan reparerer din iPhone, og endnu sværere at finde de bedste af slagsen. Mange har teknikkere der ikke ved, hvad de laver, og som bruger reservedele, der ikke er ordentlige til din iPhone. Hos FixPhone er alle vores teknikkere grundigt oplærte og har mange års erfaring. Dette afspejler sig på vores bedømmelser, og på vores høje rating. Vi yder kun den bedste kvalitet og lader aldrig en kunde forlade butikken utilfreds.

  Hvorfor man hurtigt skal reparere sin iPhone 6S Plus

  Når du står i den uheldige situation at din iPhone har fået en skade, er det vigtigt at få fikset den hurtigt. Mange af problemerne virker til blot at være irritationsmomenter, men det kan faktisk beskadige din iPhone yderligere i længden. Derudover risikerer du også at gøre skade på dig selv, ved at skære dig på en smadret skærm. Du kan derfor nemt bestille en tid i en af vores butikker i Hillerød, Roskilde eller Helsingør, så vi hurtigt og billigt kan få rettet op på din beskadigede enhed.

  Vores butikker

  Vores flotte butikker i Roskilde, Hillerød og Helsingør har altid reservedele på lager, så du hurtigt kan få repareret din telefon. Vores søde medarbejdere står altid klar til at finde ud af, hvordan vi kan få repareret din iPhone, så du ikke længere skal bekymre dig om det. Mens du venter, kan du nyde en lækker kop kaffe i butikken – så kort tid tager det nemlig at få din iPhone repareret.