iPhone 6 Plus reparation

Har du ødelagt din iPhone 6 Plus og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

iPhone 6 Plus
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet595,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet395,-
Batteri295,-
Bagcover (inkl. ramme)795,-
Ladestik345,-
Mikrofon345,-
Kamera (for)345,-
Kamera (bag)345,-
Kamera-glas195,-
Ørehøjtaler245,-
Højtaler295,-
Homeknap295,-
Tænd/sluk-knap395,-
Lydløs-knap345,-
Volume-knap345,-
Wifi antenne345,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Reparation af iPhone 6 Plus

  Når uheldet er ude, og du har brug for reparation af din iPhone 6 Plus, står FixPhone altid klar. Vi ved, at din telefon er et af de vigtigste redskaber i din hverdag, og derfor sørger vi altid for at reparere den hurtigt, billigt og sikkert. Vi har nogle af Danmarks bedste og dygtigste teknikkere, der sørger for at både du og din telefon er i sikre hænder. Vi søger altid for at levere de bedst mulige reparationer, samt den bedste kundeoplevelse (Trustpilot). Vi udfører reparationer 6 af ugens dage, så du aldrig skal gå i længere tid med en iPhone, der ikke virker efter hensigten. Du kan nedenfor se listen over alle de reparationer vi udfører – reparation af skærm på iPhone 6 Plus, er selvfølgelig den mest populære reparation. Dernæst kommer den famøse batteriskift. Et nyt batteri din iPhone 6 Plus, giver både telefonen og dig fornyet livsglæde. Hvis du ikke kan finde det der passer til din skade, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os enten her på hjemmesiden, på Facebook eller via telefon til en snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Hos os er en positiv oplevelse for vores kunder altid i højsæde, og vi vil derfor altid være behjælpelige med at imødekomme dine specifikke behov. Du kan endvidere booke tid til din reparation her på siden, i vores online bookingsystem, så du undgår ventetid og kan få repareret din skade på et tidspunkt der passer dig.

  Skærmbrud

  Når man vælger at købe en iPhone 6 Plus, er det ofte fordi man lægger høj værdi i den større skærm. Derfor nytter det ikke noget at gå rundt med en ødelagt skærm. Dette forringer både funktionsdygtigheden af din iPhone, og det kan bevirke skader på dig, såfremt glasset er smadret.

  En af de hyppigste skader på telefoner er skærmbrud. Dette er ikke blot en irriterende skade, men også en skade der kan være farlig for brugeren af telefonen. Vi har derfor altid skærme af bedste kvalitet liggende, så du hurtigt, billigt og nemt kan få skiftet din skærm i vores butikker, både i Roskilde, Hillerød og Helsingør.

  Ødelagt kabelindgang

  Der findes ikke noget mere irriterende end at man ikke kan oplade sin iPhone, eller at Jack Stick indgangen er gået i stykker, så man ikke kan høre musik. Vores dygtige teknikkere står altid klar til at skifte dine kabelindgange hurtigt og billigt. Vores reservedele er altid originale, så du får den bedst mulige funktionsdygtighed af din iPhone 6 Plus. Står du i den uheldige situation, at du slet ikke kan oplade din iPhone, skal dette problem udbedres hurtigt, da du ellers ikke kan anvende din telefon. Bestil en tid via vores online booking, så vi hurtigt kan få repareret til iPhone, og du igen er kørende.

  Hvorfor FixPhone?

  FixPhone er blandt de mest erfarne i branchen. Dette afspejler sig også i vores høje rating, som vi har fået af vores mange tilfredse kunder. Vores teknikkere har over et årtis erfaring, så vi sørger altid for høj kvalitet på alle vores reparationer. Du kan derfor trygt overlade din iPhone i vores teknikkere i Roskilde, Helsingør og Hillerøds kyndige hænder.
  Derudover er vi billige. Vi ved at når uheldet er ude, er det sidste man gider at betale i dyre domme for en reparation. Vi står derfor altid klar med skarpe priser, uden at gå ned på kvaliteten.