iPhone 5S reparation

Har du ødelagt din iPhone 5S og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

iPhone 5S
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet495,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet345,-
Batteri295,-
Ladestik345,-
Mikrofon345,-
Kamera (for)295,-
Kamera (bag)345,-
Kamera-glas145,-
Ørehøjtaler295,-
Højtaler345,-
Homeknap245,-
Tænd/sluk-knap395,-
Lydløs-knap395,-
Volume-knap395,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  Min iPhone 5S er i stykker

  Er din iPhone 5S i stykker eller har den fejl, så er det en god ide at få denne lavet inden der opstår eventuelle ydereligere skader, der kan forringe telefonens levetid. Hos Fixphone sikrer vi os, at du får repareret din iPhone 5S med de bedste reservedele og af de mest kyndige teknikere, for at sikre os at din oplevelse bliver så god som mulig. Du kan herinde både bestille tid til din næste reparation, men også orientere dig om vores billige priser, for alle reparationer vi tilbyder. Nedenfor kan du se de hyppigste skader på en iPhone 5S, hvor hurtigt vi kan reparere en sådan skade samt prisen for selve reparationen. Vi forsøger at holde alting så transparent som muligt for dig – så du hele vejen igennem føler dig i trygge hænder hos os. Desuden går vi meget op i, at det skal være en behagelig oplevelse for kunden, og vi mener at vi med vores gode garantiordning, transparente tilgang samt gode vejledning opnår den bedste kundeservice. Du har altid mulighed for at kontakte os, eller blot komme forbi en af vores butikker, for at høre hvad vi specifikt kan tilbyde og anbefale dig, igen så du hele tiden er med på hvad du betaler for, og hvad du kan forvente af selve reparationen.

  Min iPhone 5S mister hurtigt strøm

  For mange er batterilevetiden essentiel. Der findes ikke noget mere irriterende, end en telefon der taber strøm hurtigere end den oplader. Derfor kan det klart anbefales, at du får skiftet dit batteri på din iPhone, hvis dette er tilfældet for dig. Vores reparatører har megen erfaring og er højt rated indenfor området (Trustpilot), og de kan derfor trygt og hurtigt udskifte dette for dig.

  Skærmskifte på iPhone 5S

  Vi vil til hver en tid anbefale dig at få en autoriseret tekniker til at skifte skærmen på din iPhone 5S for dig. Hos os er alle certificeret og dermed blandt nogle af de bedste teknikere, som du kan finde i Danmark. Inden du selv kommer til skade eller andre ting går i stykker ved det ødelagte glas, bør du søge at få udskiftet denne. Du kan bestille tid og se prisen direkte her på siden, vi gør det billigt, hurtigt og effektivt.

  Mit kamera virker ikke på min iPhone 5S

  Mange har efterhånden udskiftet deres kamera, med det der er indbygget i deres telefoner, da det er nemt at transportere, efterhånden tager billeder i en rimelig kvalitet og ikke fylder ekstra i tasken. Det kan derfor være rigtig træls, hvis kameraet på din iPhone 5S pludseligt går i stykker. Det er noget vi skifter billigt og hurtigt i alle vores butikker.

  Hvor henvender jeg mig?
  Vi har flere butikker på Sjælland, både i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Du kan kontakte os direkte i butikken, på facebook eller her på hjemmesiden. Vi sidder også altid klar til at besvare de spørgsmål du eventuelt må have over telefon. Mulighederne hos Fixphone er mange, og vi er altid åbne for kommunikation, for at finde den bedste løsning for dig, så tøv ej med at tage kontakt.