iPhone 5C reparation

Har du ødelagt din iPhone 5C og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

iPhone 5C
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet495,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet345,-
Batteri295,-
Ladestik345,-
Mikrofon345,-
Kamera (for)295,-
Kamera (bag)395,-
Ørehøjtaler245,-
Højtaler295,-
Homeknap245,-
Tænd/sluk-knap395,-
Lydløs-knap395,-
Volume-knap395,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid    Har din iPhone 5C svigtet dig, er Fixphone klar til undsætning

    Fixphone er de højest ratede indenfor mobilreparatører (Trustpilot), og det er ikke uden grund. Vi er hurtige, billige og kvalitetsbevidste. På den måde sikre vi os, at vi er nogle af de bedste i Danmark. Vi er overbeviste om, at vores gode kundeanmeldelser beror sig på vores flittighed, at vi er billige og at vores teknikere er de dygtigste. Der er ikke en opgave vi ikke kan løse, og vi sikre os altid, at vi finder den helt rigtige løsning for den individuelle person, der efterspørger vores ekspertise. Du kan ved at anvende vores online bookingsystem, allerede nu reservere tid til din reparation i en af vores afdelinger.

    Du finder os i Roskilde, Hillerød og Helsingør

    Nedenfor ses desuden en liste over de hyppigste skader ved iPhone 5C vi ser, og vores billige priser for den enkelte reparation. Vi er altid åbne for muligheder og kommunikation, så kontakt os gerne for et tilbud eller vejledning i hvad der er den rigtige løsning for netop dig. Vi laver både væskeskader, skærmbrud, batterier og udskifter kameraer billigt og bedst. Er din skade ikke at se på listen, så tøv heller ej med at efterspørge et tilbud på den reparation du har behov for.