iPhone 5 reparation

Har du ødelagt din iPhone 5 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

iPhone 5
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet445,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet295,-
Batteri295,-
Ladestik345,-
Mikrofon345,-
Kamera (for)295,-
Kamera (bag)395,-
Ørehøjtaler245,-
Højtaler245,-
Homeknap245,-
Tænd/sluk-knap395,-
Lydløs-knap395,-
Volume-knap395,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid    Har du ødelagt din iPhone 5? Så lad os hjælpe dig!

    iPhone 5 er en ældre model af iPhones, det kan derfor være svært at finde reparatører der har originale reservedele til denne model. Det har vi selvfølgelig hos FixPhone. Vores dygtige teknikkere har over 10 års erfaring i branchen, og har derfor også god kendskab til denne model. Du kan derfor trygt overlade din iPhone 5 i hænderne på vores teknikkere i Roskilde, Hillerød og Helsingør. Bestil tid her på siden, hvor du også kan se alle de forskellige typer reparationer vi udfører. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os enten her på siden, på Facebook eller blot ringe til os, så vi kan finde ud af, hvordan vi bedst muligt hjælper dig videre med din iPhone.

    Kvalitet er i højsæde, og vi sørger for alle vores kunder forlader vores butikker med et smil på læben.

    Kvalitetsreparation

    I vores butikker i Roskilde, Hillerød og Helsingør yder vi super kvalitet i vores arbejde. Vi har kun de dygtigste teknikkere, der søger for en helt igennem god oplevelse. Alle vores kunder forlader vores butik tilfredse, og med et smil på læben. Vores flotte butikker er alle udstyret med et venteområde, hvor du kan nyde en lækker kop kaffe, mens du venter på din iPhone.