iPad Mini

Har du ødelagt din iPad Mini og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

iPad Mini
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet495,-
LCD, Original Kvalitet495,-
Batteri495,-
Ladestik395,-
Kamera (for)345,-
Kamera (bag)345,-
Højtaler345,-
Homeknap345,-
Tænd/sluk-knap345,-
Lydløs-knap345,-
Volume-knap345,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  Skade på din iPad Mini

  Hos Fixphone går vi meget op i, at du som kunde føler dig tryg ved at overlade din enhed til os. Alle vores medarbejdere er derfor dygtige og hjælpsomme, og vores teknikere alle certificeret så hele processen ved din reparation foregår professionelt. Vi anvender derfor således også kun kvalitetssikre reservedele, for at garantere kvaliteten af selve reparationen. Vi tror på, at ved at være transparente med vores kommunikation, reparationstid og priser, at du får den tryghed, man ønsker når man overlader sin iPad Mini til andre. Du kan endvidere reservere din tid via vores online bookingsystem, så du på den måde helt selv kan bestemme, hvornår du ønsker din enhed repareret og tilpasse din kalender. Ved at booke din tid kan du nemt og hurtigt få fixet din iPad på dine præmisser, og vores billige priser gør at de fleste kan være med og få deres repareret. Nedenfor finder du listen over hvad vi tilbyder og information om hvor hurtigt vi kan udføre reparationen, men skulle din skade ikke fremkomme heraf, er du altid mere end velkommen til at kontakte os via mail eller telefon, eller over Facebook, så vil en af vores kompetente medarbejdere med glæde vejlede dig til den rigtige reparation.

  Batteriet i din iPad Mini i stykker

  Dette er ofte en af de skader vi ser når folk henvender sig til os, og heldigvis er det en billig og hurtig reparation at få udført, og som nemt vil gøre din iPad funktionsdygtig igen. Det kan være irriterende hvis ikke du kan oplade din iPad Mini, og at du altid skal være i nærheden af en stikkontakt og huske en oplader, uanset hvor du går hen med din iPad. Det kan derfor være en nem og effektiv løsning, at få udskiftet batteriet så bekymringerne om en iPad der løber tør for strøm, hurtigere end du kan tælle 10, forsvinder.

  Indgangsstik i stykker

  Én ting er sikker, virker indgangsstikket til din oplader ikke, er det nytteløst at have en iPad Mini liggende, da man ikke kan bruge den. Det gode er dog, at det er en af de hurtigste reparationer. Vi har altid reservedele liggende, så vi hurtigt kan skifte det, som du har behov for. Det kan være alt fra opladerstikket, til høretelefonindgangen eller en knap såsom Home knappen eller lydstyrkeknapperne, men som alligevel bidrager til en glæde, når man bruger sin enhed – og dette bare virker!

  Skærmbrud kan være farligt

  Ofte tænker man ikke over det, men når din skærm går i stykker, er den besat med bitte små glasstykker der kan skade enten dig selv eller andre. En ødelagt skærm på din enhed, kan også ødelægge ting den kommer i kontakt med, eller endvidere selv tage skade af udefrakommende ting der nemmere kan trænge ind i din iPad Mini. Har du ikke selv erfaring med at udskifte en skærm på Apple produkter, er det en god ide at henvende sig til professionelle. Hos Fixphone har vores teknikere mange tusinde udskiftninger til erfaring, og kan derfor uden udfordring skifte din ødelagte iPad skærm.

  Find os på Sjælland

  Vi har flere butikker, du kan finde os i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge hvor vores butikker er åbne fra mandag til lørdag. Du kan derfor nemt passe det ind på en dag eller et tidspunkt, der passer netop dig. Hvis du har brug for vejledning, sidder vi klar på telefon, mail og Facebook i hele vores åbningstid, og er klar til at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have.