iPad 5 – 9,7″(2017)

Har du ødelagt din iPad 2017 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

iPad - 2017 Edition
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet595,-
LCD, Original Kvalitet995,-
Batteri595,-
Ladestik895,-
Kamera (for)495,-
Kamera (bag)495,-
Højtaler495,-
Homeknap495,-
Tænd/sluk-knap495,-
Lydløs-knap495,-
Volume-knap495,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning0,-

Bestil tid

  Vi reparerer din iPad 2017

  Med vores ekspertise hos Fixphone, går du ikke galt i byen, når du skal vælge din reparatør. Vi er blandt Danmarks bedste – og det er vi stolte af. Vores professionelle teknikere har mange års erfaring og er alle certificeret i Apples produkter. Du kan derfor med tryghed overlade din nye iPad 2017 til os, og vi vil behandle den med forsigtighed og omhu. Fixphone’s priser er billige, så kan alle følge med, men på trods heraf, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores reservedele er de bedste, således er du sikker på, at det er en kvalitetssikker reparation, du får udført på din enhed. Vores behjælpelige og venlige personale, vil med glæde vejlede og råde dig i den rigtige reparation, hvis du skulle være i tvivl, og du kan nemt kontakte os via Facebook eller telefon. Som noget nyt, har vi på vores kunders opfordring, fået online bookingsystem – så har du mulighed for at reservere den tid der passer dig nemt og hurtigt, og dermed springe køen over i butikken, når du afleverer din iPad 2017 til reparation.

  iPad 2017 batteri og opladning reparationer

  Tit og ofte ser vi at mange henvender sig til os, fordi de har udfordringer med deres batteri af forskellige årsager. Det kan være alt fra at den nye iPad 2017 ikke oplader ordentligt, eller at den hurtigt mister strøm. Vi har altid batterier liggende på vores lager, så du hurtigt står uden den udfordring. Sommetider er det dog også sådan, at vi ser at indgangen til opladeren eller selve batteriet er gået i stykker, og der er det ofte rart, at vi på under en time, kan skifte dette for dig, så du igen har en funktionsdygtig iPad. Denne type af iPad er vi jo bekendte med, er studievenlige både i brugen og prisen, og derfor ser vi ofte studerende og unge mennesker, der henvender sig med denne. Af samme årsag holder vi priserne nede, men uden at gå på kompromis med reservedelene. Disse er altid af den bedste kvalitet, så selvom priserne er billige, er du sikret en god udskiftning af enten batteri eller lade indgangen. Sommetider kan det være svært selv at bedømme, hvilken reparation du har behov for, men så er du altid velkommen til at kontakte os, så giver vi vores ekspertise og råd med.

  Tabsskader og knust skærm

  Om dette er fronten eller bagcoveret af din iPad 2017 9.7”, har vi altid reservedele liggende til at løse denne udfordring. De fleste har ikke erfaring med selv at udfører udskiftning af glasset, men vores teknikere har mange års erfaring med lige netop dette, da det er en af de hyppigste skader. Vi kan derfor hurtigt og billigt skifte dette for dig. Det er en god ide at få skiftet dette hurtigt, da det kan give små rifter, hvis det er i en slem grad glasset er smadret. Herefter anbefaler vi naturligvis et panserglas, så kan du med stor chance undgå en lige så stor udskrivning i budgettet, såfremt du skulle tabe eller på anden vis beskadige glasset.

  Software udfordringer på iPad 2017

  Da vi som sagt er bekendte med at dette er den studievenlige udgave af de nyeste iPads, kender vi til vigtigheden i at denne fungere upåklageligt. Derfor kan du henvende dig til os, hvis du har brug for hjælp med opdatering af software eller for at få den indstillet individuelt til dine behov.

  Hjælpen er nær

  Du finder vores butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Her sidder alle vor gode medarbejdere klar til at hjælpe dig mandag til lørdag, og besvare og vejlede dig i dine spørgsmål. Du kan roligt allerede nu reservere din tid i vores booking system, så kan du tilpasse reparationen, så det passer ind i dit skema.