iPad 2

Har du ødelagt din iPad 2 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

iPad 2
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet495,-
Batteri495,-
Ladestik345,-
Kamera (for)345,-
Kamera (bag)345,-
Højtaler345,-
Homeknap345,-
Tænd/sluk-knap345,-
Lydløs-knap345,-
Volume-knap345,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  iPad 2 reparation ved Fixphone

  Er din iPad 2 gået i stykker, så kan vi hos Fixphone hurtigt hjælpe dig. Vores ekspertviden indenfor området sikrer, at du får den bedste reparation, og vores medarbejdere sikrer dig, at du får den bedste service (Trustpilot). Vores teknikere anvender kun de bedste reservedele, og deres viden inden for iPad reparationer gør, at din reparation udføres med højeste kvalitet. Vi har billige priser, så alle har mulighed for at få løst deres udfordringer – små som store. Ønsker du mere information, er du altid velkommen til at kontakte os, nedenfor kan du læse mere om de specifikke reparationer vi udfører og se priserne herfor. Vi gør meget ud af at være transparente i vores priser og i vores services, så du med tillid kan overlade din iPad til reparation hos os.

  Løber din iPad hurtigt tør for strøm?

  Hvis din iPad’s batteri ikke holder længe på strømmen, kan det være til stor frustration. Ofte har man sin iPad med på farten, eller bruger den hjemme til diverse ting. Derfor kan det være en udfordring, hvis ikke den kan holde strøm længere, end man kan tælle til 10. Hos Fixphone kan vi indenfor et tidsinterval på 20-60 min. skifte batteriet så det igen holder til brug. Så skal du ikke bekymre dig om altid at have en oplader med på farten, eller være bundet til en stikkontakt imens du bruger den.

  Skærmbrud på din iPad 2

  En ting er sikker, er din skærm i stykker, bør du sørge for at få denne skiftet hurtigst muligt. Ikke nok med at den kan gå mere i stykker, kan det ødelagte glas gøre skade på dig selv eller andre. Hvis ikke du selv har erfaring med at skifte glasset, bør du få professionelle til at klare jobbet for dig, så der ikke sker yderligere skade på din enhed i forsøget. Vi udfører opgaven hurtigt og billigt. Står du med et behov for hjælp, så lad os endeligt hjælpe dig.

  Driller din iPad dig?

  Sommetider kan det være svært at forklare, hvad der helt præcist er galt med sin iPad, og ofte vil det vise sig at være et software problem. Det kan for nogle være uoverkommeligt at få den opdateret, så den igen virker. Men vores teknikere kan klare dette for dig hurtigt. Hvis du er usikker, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om mulighederne.

  Du finder hjælpen hos os

  Vores ekspertise, teknikere og dygtige medarbejdere finder du i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Vi har åbent mandag til lørdag, så du kan passe reparationen ind i dit skema! Ved at anvende vores online booking system, har du endvidere mere kontrol over tidspunktet, du vil have reparationen udført på. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål. Vi sidder altid klar til at besvare spørgsmål på mail, telefon og Facebook.