Panserglas til smartphones og tablets

Betydningen af PanzerGlass for en smartphone eller tablet

I dag kommer langt de fleste smartphones og tablets med et ridsefrit glas, såsom Corning Gorilla Glass. Derfor er det sjældnere at se større ridser, som ødelægger fornøjelsen ved at spille eller streame. Alligevel er panserglas populært, da man ofte vil være på den sikre side. PanzerGlass giver din telefon eller tablet ekstra beskyttelse mod ridser, og er desuden ofte medvirkende til, at mobilens skærm ikke smadrer, hvis man er uheldig med at tabe den. De fleste af os har prøvet det. Man taber sin telefon eller tablet, og det første man tænker er, om skærmen er smadret, knust eller har fået en eller flere flænger! Ofte kan PanzerGlass være årsag til, at skærmen forbliver intakt efter tab eller slag.  

Nem og robust skærmbeskyttelse

PanzerGlass er typisk et meget tyndt gennemsigtigt lag, som er nemt at påsætte. Dog kan det, hvis det ikke påsættes korrekt, komme til at se meget uheldigt ud. Det er især bobler imellem panserglasset og telefonens skærm, som kan være svære at få væk. Hos FixPhone kan du altid komme ind og købe og/eller få påsat dit panserglas med det samme – topprofessionelt og med et garanteret smukt resultat. Vi har påsat utallige PanzerGlass gennem årende, så det er en meget hurtig og nem sag, som vi glædeligt hjælper med. Det kræver ingen tidsbestilling, så du kan bare besøge butikken i Helsingør, Hillerød eller Roskilde. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot.

Hvordan påføres PanzerGlass

Det hele starter med, at vi sikrer, at skærmen tørres godt af for fedt, støv og snavs. Det er vigtigt enheden/skærmen er helt ren, bl.a. da man ikke kan rengøre evt. fedtfingre/fingeraftryk på skærmen, som er under panserglasset, efter det er påsat. Ofte følger der en klud med i købet af glasset, som bør bruges til ren pudsningen. Det er samme klud som bruges til at mase boblerne ud. Hos FixPhone har vi altid udstyret, og vi kan påsætte glasset på 2 min.

Generelle specifikationer om kvalitets PanzerGlass som skærmbeskyttelse

Det er nemt at påføre, særligt hvis det er en god kvalitet. Når det påsættes korrekt er det helt boblefrit. Klarheden er i top (ca. 99 % klarhed), så man mister ikke umiddelbart noget af fornøjelsen fra skærmen.

Nogle typer beskyttelsesglas er produceret med ”Anti Shatter”, hvilket betyder, at hvis du fx taber din mobil, og glasset smadret, så vil glasset bryde i små stykker, der ikke er skarpe.