Panserglas til iPhone og Android-telefoner

PanzerGlass til iPhone og Android-telefoner

Når du køber en smartphone eller tablet i dag, er de fleste allerede med et ridsefrit glas. Derfor skal der mere til, før skærmglasset ridses. Enheden vil dog stadig være bedre beskyttet med et tilføjet PanzerGlass både med hensyn til ridser, men også hvis du skulle være uheldig at tabe din telefon. PanzerGlass er en meget populær tilføjelse til mobilen. Hos FixPhone-kæden, som findes i Hillerød, Helsingør og Roskilde oplever vi stor efterspørgsel på især PanzerGlass til iPhone 7, 8 og X og Huawei P20 modellerne, Samsung og OnePlus. Derfor har vi altid skærmbeskyttelse på lager, skulle du ønske at få tilføjet det din smartphone. Det kræver ingen tidsbestilling.    

Der er forskel på PanzerGlass

De store forskelle hænger ofte sammen med hvilken producent der har lavet glasset. Det har nemlig stor betydning, om det er kvalitet eller ej, både med hensyn til styrken men også i forhold til hvor nemt det er at påføre – bl.a. Boblefrit. Nogle beskyttelsesglas er desuden selvhelende, hvilket betyder at evt. mindre ridser forsvinder igen. Derudover kan der være forskel på klarheden af glasset. Et godt niveau er typisk omkring 99 %, hvilket det blotte øje ikke bemærker. Desuden varierer tykkelsen, og det er ikke altid, at det er bedst, jo tykkere glasset er – tværtimod så kan det nemlig bl.a. ødelægge noget af brugeroplevelsen. Hårdheden varierer også, og denne kombineret med strækheds-værdien må gerne være høj. Det betyder nemlig meget ift. hvor meget telefonen og glasset kan strækkes og ”bøjes” før der sker brud.

Hvad er PanzerGlass

PanzerGlass er ægte hærdet glas og består af flere lag, hvilket i den sidste ende giver et materiale der er mange gange hårdere end almindeligt glas. Det er et tryk- og slagfast sikkerhedsglas, der typisk består af flere lag tyndt planglas/vinduesglas skiftende med lag af plastglas tæt sammenklæbet.

Det er det stærkeste materiale der er til rådighed som beskyttelsesglas til mobilen, og det er yderst modstandsdygtigt overfor ridser.

Hvordan påføres beskyttelsesglasset på mobilskærmen

Forestiller vi os, at du lige har købt beskyttelsesglasset til din iPhone og er kommet hjem og skal til at påsætte skærmbeskyttelsen, så er der få trin, som er yderst betydelige. Til at starte med, er det vigtigt, at du tørrer alt fedt og snavs grundigt af mobilens glas/skærm. Her anbefales kraftigt, at du bruger den klud, som følger med i salgsæsken. Ellers kan du eksempelvis bruge en mikrofiber klud, som dem man renser brilleglas med. Herefter er det vigtigt at skærmen er helt tør og helt ren. Herefter påsætter du panserglasset, og du kan fint bruge den samme klud til at gnide boblerne væk, som evt. skulle være der.

Har du ikke købt PanzerGlass endnu, kan du komme forbi en FixPhone butik, og købe glasset til en skarp pris, samtidigt med at vi påfører det hurtigt og korrekt på stedet. Det kræver ikke tidsbestilling.