Find Min iPhone

Find Min iPhone

– Hvis du har mistet eller fået stjålet din iPhone!

Find Min iPhone er en funktion som hjælper dig med at lokalisere din telefon, hvis du har mistet den. I tilfælde af at du har fået din iPhone stjålet, kan du sågar spærre den!

Ved du ikke, hvor du har mistet eller glemt din iPhone, er den blevet stjålet, eller ønsker du af andre årsager at finde ud af, hvor din telefon er, så er Find Min iPhone Apples løsning på en funktion som hjælper dig.  

Ved brug af telefonens GPS kan du meget nøjagtigt se, hvor din telefon befinder sig på et kort. Det eneste det kræver, er en anden smartphone, en tablet eller computer. Desuden skal funktionen være slået til på mobilen som skal lokaliseres, og enheden må ikke være slukket. Derfor er det en god ide at være hurtig, så man undgår, at telefonen bliver slukket eller løber tør for strøm. 

Hvordan kan man se om funktionen er tændt/slukket?

Du kan tænde og slukke for Find Min iPhone på selve telefonen: Gå ind i indstillinger à Klik på dit Apple ID (Dit navn og evt. billede) à Klik på Find à Tænd/Sluk for Find Min iPhone.

Hvordan finder man sin iPhone?

Du kan fra en hvilken som helst smartphone, tablet eller computer gå ind på www.iCloud.com, hvorfra du kan logge ind og finde din tabte eller stjålne telefon. Gå til iCloud.com/find à Login ind med dit iCloud/Apple ID à Klik på ‘Alle enheder’ à Vælg din enhed à Lokationen vises nu på kortet.

iCloud.com giver dig også mulighed for, at melde din iPhone som mistet, så den bliver låst. 

Find Min iPhone funktioner

Find min iPhone bruges til at finde en iPhone, men der er flere smarte funktioner at gøre brug af, hvis du har tabt eller fået stjålet din telefon.

  • Hvis du tror, at din iPhone kan være i nærheden af dig, kan du få den til at afspille en lyd – også selvom den er på lydløs! Det kræver dog at telefonen ikke er blevet slukket eller er løbet tør for strøm.
  • Er telefonen eksempelvis blevet stjålet, kan du låse den, så den ikke umiddelbart kan bruges.
  • Du kan sørge for, at alle der ringer, stadig kan få fat i dig ved indtaste en automatisk besked, der bliver sendt til alle, der ringer din gamle iPhone op.
  • Ved at klikke på ”Mistet”, kan du indtaste et alternativt telefonnummer, som vil blive vist på mobilen. Så kan man se hvem man skal ringe til, hvis man evt. finder din telefon.
  • Slette dine billeder, noter og private oplysninger uden at have adgang til selve enheden.